≫ 

Bjelica i Kuzmić protiv Olimpijakosa pokazali da su odlična pojačanja Zvezde (VIDEO)

Ipak, Beograđani su poraženi rezultatom 86:74

  • 19

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da se domognu finala turnira na Kritu, pošto su poraženi od bratskog Olimpijakosa rezultatom 86:74.

Srpski šampion je utakmicu praktično izgubio u prvoj četvrtini koju su Grci dobili 26:16, da bi prednost porasla do poluvremena.

Izabranici Dejana Radonjića uspeli su da smanje na minus sedam sredinom treće deonice koju su na kraju i dobili. Ipak, svaki put kada bi se približili Olimpijakos se odlepljivao.

Printskrin: Twitter Printskrin: Twitter

Radonjić može da bude zadovoljan partijom svojih pulena, pogotovo izdanju koje su pružili Kuzmić i Bjelica. Ali, svestan je i crnogorski stručnjak da će morati da dovede centra pred početak Evrolige.

U ovom sastavu crveno-beli mogu da odigraju premijeru u ABA ligi sledećeg petka (MZT), ali za trofeje su potrebna pojačanja. Zvezda će u nedelju igrati protiv Hapoela za treće mesto.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bogosav delija

    23. septembar 2016 | 22:42

    Posle nismo uigrani pa dovedi te već pojacanja Rebić definitivno nemozemo da igra

  • gora

    23. septembar 2016 | 23:49

    ne znam ljudi, mislim da je ovo ocajna organizacija igre, tacnije kada izadje jovic nastaje ludilo, rebic kao kukavica ne znam ko ovo drzi vise prosto ko kukavica igra, a dobar je suter ali dzaba...guduric ne znam sta je s covekom moze bolje ali...jenkins axaxaxaxaxax uzas,ne znam zasto ne dati prostora borisi neka igra dete kad je ne vazna utakmica...slab je i dangubic, jos nista nije unapredio, ovi ostali za sada nije lose

  • popadija janja

    23. septembar 2016 | 22:52

    nema pomoci sudija nema radovanja..nista novo od malene komsinice..obican supljak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA