≫ 

Zašto navijači Vojvodine nisu pevali ''Republika Srpska'' na Marakani? (VIDEO)

Firma nije prihvatila povike sa severne tribine

  • 44

Derbi meč 10. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igrao se upravo na dana kada se u Republici Srpskoj održavao referendum povodom ''dana republike.''

Otuda i ne čudi što su navijači Zvezde tokom drugog poluvremena pevali pesme podrške upućene Republici Srpskoj. Čak su pokušali u nju da uvuku i navijače Vojvodine, ali nisu uspeli.

>>> PLAVŠIĆ: Voša me ranije nije htela, sada sam im se revanširao golom!

Nakon nekoliko pesama koje su se čule samo sa Severa, Delije su glasno uzviknule ''javi se kavez''. Potom je usledilo ''Republika Srpska oooo'', ali povratnog odgovora nije bilo ni posle dva pokušaja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Salve zvižduka bile su upućene navijačima Vojvodine što nisu ''ispatili'', a onda su se u priču uključili Zapad i Istok. U tim momentima Marakanom je odjekivalo ''Republika Srpska oooo''.

>>> Lalatović dobio pozdrav navijača Zvezde, a onda se prekrstio, dok su gorele baklje Delija i Firmaša! (VIDEO)

Mnogi na stadionu su se zapitali zašto Firma nije pratila Delije sada, pogotovo ako se uzme u ubzir da su jednom zajednički pevali za Kosovo kao i da su navijači Vojvodine veliki prijatelji sa Lešinarima, navijačima Borca iz Banja Luke.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA