≫ 

Todorić odgovorio na prozivke: Evo kakva pojačanja ima Partizan!

Čelnika Partizana zabolele prozivke

  • 51

Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorić nije ostao imun na navijačka prepucavanja između "delija" i "grobara" povodom ulaganja u timove večitih rivala.

Partizan je doveo osam pojačanja, a Todorić je podsetio na tešku finansijsku situaciju i višemilionske dugove u evrima.

- Klub je u ozbiljnim dugovima, ne može se to sanirati preko noći. Krenuli smo iz minusa, sad smo u manjem minusu, biće nam potrebne još dve godine da se stabilizujemo - rekao je Todorić za Informer, dodavši da je ovo najjeftniji tim koji je igrao u crno-belom.

>>KO JE SPREMIO NAJJAČU EKIPU U ABA LIGI? Igrači koji su došli i otišli iz klubova!

- Doveli smo osam igrača, odmah su krenule spekulacije o tome odakle nam pare. Pričalo se da smo doveli skupa pojačanja, ali je ovaj tim jeftiniji od prošlogodišnjeg. Štaviše, ovo je najjeftiniji tim Partizana u ovom veku - poručio je Todorić, koji očekuje konkurentnost u FIBA Ligi šampiona.

Partizan je doveo Đorđa Majstorovića, Uroša Lukovića, Stefana Birčevića, Kenana Karahodžića, Vilijama Hečera, Frenka Robinsona, Stefana Pota i Branislava Ratkovicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin Pendula

    29. septembar 2016 | 13:26

    Dzile je poznat kao "kralj malih budzeta" !!! Sigurno je da ima viziju tima ...verovatno ce dobro posloziti tim ! Videcemo za koliko ce to biti dovoljno !

  • Svi Na Sever

    29. septembar 2016 | 13:33

    moraju da napadaju da bi pokusali da opravdaju odakle im milioni pa Partizan kad je igrao F4 bio nadmocniji i veci magnet za strance nego cz ili ko su vec sad pa nikada nije spojio ni jedan amer dve sezone! pokusava sada nebojsa iz zeleznika da se dodvori onima sto su od ocaja lomili pehar prvaka Srbije pricom da neko napada njih za ukradene pare sa KiM, a posle place i kuka kad se pevaju pesme! E pa budi musko pa izdrzi kad napadas prvi!

  • ***Жика Живац***

    29. septembar 2016 | 19:03

    Premijer časti,franjevci opstaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA