≫ 

Drama u Barseloni: Ronaldov avion oštećen prilikom prinudnog sletanja! (FOTO)

Pilot letelice završio je u bolnici sa lakšim povredama

  • 4

Avion u vlasništvu zvezde Real Madrida Kristijana Ronalda prinudno je sleteo na aerodrom "El Prat" u Barseloni i pritom je oštećen, a pilot povređen, javili su španski mediji. 

Srećom, Ronaldo nije bio na tom letu.

U trenutku incidenta, Portugalac se nalazio u Nemačkoj sa ekipom koj je igrala meč Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda.

Prema rečima očevidaca, vatrogasci i hitna pomoć brzo su reagovali i zbrinuli posadu "čelične ptice".

Pilot letelice je sa lakšim povredama prevezen u bolnicu, ali je ubrzo pušten pošto je ustanovljeno da nije životno ugrožen.

Ronaldo je pomenuti avion kupio prošle godine za 17,3 miliona evra i sem toga što je njemu uvek na usluzi, na raspolaganju je svakome ko plati privatan let.

- Avion se normalno iznajmljuje raznim kompanijama i taj dan je trebalo da obavi jedan takav let. Kristijano Ronaldo, njegova porodica i prijatelji nisu bili u avionu u trenutku incidenta - rekao je izvor blizak slučaju za engleske medije.

BREAKING: Cristiano Ronaldo's plane crashes in Spain. Shocking news. Hope everyone involved is ok. https://t.co/0UHGeRdbXO pic.twitter.com/wTk4K78LB2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA