Srpski fudbaler ispričao kako je pijan dao gol za titulu šampiona!

Bivši fudbaler Zvezde Dejan Rambo Petković otkrio kako je osvojio "pijanu" titulu

  • 7

Srpski fudbaler Dejan Rambo Petković ispričao je brazilskim medijima  da je pre 15 godina na istorijskom meču protiv Vaska da Game, pijan postigao gol za overu titule.

>>> EKSKLUZIVNO Rambo Petković o pljačkanju u Brazilu, Zvezdinoj zabludi, najvećim derbijima na svetu (FOTO)

Rambo je sa Flamengom overio titulu šampiona Brazila, a medijima je ispričao ludu priču.

- Flamengo mi je tada dugovao mnogo para. Otprilike, osam meseci mi nisu dali platu. Došao je i petak i nisu platili, pa su obećali da će platiti u ponedeljak.

- Morao sam da idem u trening-kamp kluba, ali onda mi se javio prijatelj, inače veliki „flamengista“, i pozvao me da dođem u piceriju. Pridružio sam mu se i satima smo zajedno ispijali piva, da bi me uzeo onako pijanog i ujutru rano odveo do sportskog centra u kom smo se pripremali za utakmice - ispričao je Rambo za ESPN

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Petković je bez obzira na stanje počeo utakmicu  i u 88. minutu kod rezultata 1:1 pogodio je gol za pobedu Flamenga

- Zagalo me je pozvao na razgovor. Objasnio sam mu šta se desilo i rekao da želim da igram. Mnogi su ga pritiskali da me ne stavlja u tim jer bih ja u slučaju poraza okrivio upravu za to, ali Zagalo je, kako je voleo da kaže, upotrebio svoje najjače oružje na utakmici. Inače, posle meča su mi isplatili dug - rekao je Petković.

(Telegraf.rs/Izvor: ESPN.uol)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    29. septembar 2016 | 22:52

    ti tako pijan si bolji od ovih danas treznih.veze s vezom nemaju, ali svi placeni debelo.pocev od ovog sto ih trenira pa do onog sto sa njima putuje, a da ni on ne zna zasto ide.

  • bukizr

    30. septembar 2016 | 08:25

    Sad znamo zasto.nisi bio podoban za reprezentaciju. .....zato sto si bio doktor i znao da igras, a ne kao ovi danas. Manekeni i starlete...samo im to u glavi. Razmazena deca koja su rano otisla u svet koji ih je razmazio. Rano poleteli u visine i vrlo brzo pali u ocima svoga naroda jer igraju za grb bez neke ljubavi i emocija...stasno.

  • branko

    30. septembar 2016 | 02:22

    ko opstruise ovog momka, on je u Brazili fidbalski kralj !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA