≫ 

FSS uzvratio Vojvodini? Nijedan igrač "lala" nije pozvan u reprezentaciju

Selektor mlade selekcije naše zemlje Tomislav Sivić saopštio spisak za dva ključna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj

  • 11

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić saopštio je spisak igrača na koje računa za dva ključna meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

 

Srbiji predstoje mečevi sa Irskom (7. oktobra u Vaterfordu) i Slovenijom (11. oktobra u Gornjem Milanovcu), posle kojih će biti jasno da li će naše nade u baraž ili će završiti učešće u akrtuelnom kvalifikacionom ciklusu.

 

>>> DA LI SMO MI OSTALI LUDI ILI GLUPI? Zvezda, Partizan i Čuka se oglasili povodom ''amaterske'' odluke Vojvodine da ne pusti reprezentativce!

 

Srbija je druga na tabeli, iza nedostižne Italije koja ima šest bodova više, a ispred Slovenije koja ima dva boda manje od nas. Treća je Irska, koja yaostaje pet bodova.

 

Ono što na prvo gledanje spiska "bode oči" je nedostatak igrača Vojvodine.

 

Sivić je izostavio do juče standardnog levog beka "lala" Antića, a nema ni Melega koji je u poslednje vreme dobijao sve veću šansu. Međutim, ovoga puta Srbija će igrati bez njih.

 

Razlog?

 

Nezvanično, čelnici Fudbalskog saveza Srbije na ovaj način su odogovorili Novosađanima zbog toga što ovi nisu pustili svoje igrače na put za Katar, gde je naš seniorski tim, sastavljen od fudbalera iz Superlige, igrao prijateljski meč sa Katarom i izgubio 3:0.

 

Podsetimo, posle te odluke Voše, Partizan, Zvezda i Čukarički, koji su dali svoje igrače reprezentaciji, kritički su gledali na takav stav Novosađana.

 

Foto: fss.rs

Foto: fss.rs

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari čika Bole..

    30. septembar 2016 | 14:26

    E uterali materi ...Davno bi se vi odvojili da vam nije krajisnika.

  • Lalos

    30. septembar 2016 | 13:38

    E sad cemo se lepo odvoiti od vas

  • Drekavac

    30. septembar 2016 | 15:30

    Ne vodi takav pristup problemu nigde, osim u jos veci problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA