Uz navijače na krovu: Partizan i Voždovac prvi put igraju na najneobičnijem stadionu u Srbiji!

Superliga, u dogovoru sa policijom, odobrila da se meč 12. kola igra uz prisustvo publike

  • 4

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Voždovca i Partizana biće igrana uz prisustvo publike, odlučilo je vođstvo takmičenja.

>>> GOGUA NESTAO: Nikolić ne zna gde je defanzivac, ne dolazi na treninge Partizana!

Dan pred meč ni u jednom ni u drugom klubu nisu znali da li će duel biti odigran pred navijačima zbog specifičnosti stadiona "zmajeva", koji je na krovu tržnog centra, i posebnih bezbednosnih mera koje se moraju preduzeti u slučaju većeg broja ljudi na tribinama.

U toku dana, i to je rešeno: Na sajtu Superlige potvrđeno je da će ekipa Voždovca, prvi put od kada igra svoje mečeve kao domaćin "na krovu", moći da ugosti crno-bele na tom mestu.

Kapacitet stadiona, koji iznosi 5.200 mesta, za ovu priliku biće smanjen i iznosiće 1200 mesta, od čega će po 300 mesta biti obezbeđeno na tribinama sever i jug a preostalih 600 mesta na tribini Zapad.

Čelnici Superlige su ovakvu odluku doneli u dogovoru sa policijom i uputili apel svim onima koji krenu na meč da "svojim ponašanjem na ovoj utakmici pokažu visok nivo svesti i odgovornosti kako bi ovaj događaj protekao u sportskom ambijentu".

Utakmica počinje u subotu od 17 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ShadowS Belgrade

    13. oktobar 2016 | 20:19

    Jerković voli Partizan

  • =MAJKA,RUSIJA=

    13. oktobar 2016 | 20:31

    Komšinica bila na"krovu sveta",a mi na krovu trznog centra!Sramota

  • Igor

    13. oktobar 2016 | 20:16

    Prvo se treba pitati ko je dao dozvolu da igraju uopste!!! Ako vec mogu igrati onda je logicno da ce navijaci doci da gledaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA