Šćepović i Lazović pobedom ispratili Partizan iz Mađarske, iako su dobili poklone (VIDEO)

Poraz crno-belih, uz prijatan susret sa bivšim igračima Partizana

  • 7

Fudbaleri Partizana izgubili su od Videotona sa 1:0 na gostovanju u prijateljskom meču, a poklone su dobili Marko Šćepović i Danko Lazović.

Šćepović i Lazović su članovi mađarskog tima, Marko je bio akter, Danko ne, a obojica su dobili uramljene dresove Partizana sa svojim prezimenom, od Saše Ilića i Marka Nikolića. Strelac jedinog gola je Fečesin u 41. minutu, a Marjanović, Miletić i Radin dobili su tokom meča žute kartone.

Partizan je igrao u sledećem sastavu: Kljajić (od 60′ Stevanović Nemanja), Radin, Balažic (od 85′ Ćirković), Ostojić, Miletić, Everton (od 85′ Damnjanović), Marjanović (od 60′ Kosović), Stevanović Alen (od 70′ Jovanović), Janković (od 70′ Đuričković), Leonardo (od 60′ Mutombo), Đurđić (od 60′ Božinov).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj-CZ

    11. novembar 2016 | 21:09

    Klasika, nema Mažića, Grujića i ostalih grobarskih sudija pa je i Videoton prejak. Zamislite da postoji i dalje YUGOTON, i njihovi radnici bi ih pobedili. :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA