Zvezda me je najurila najpogrdnije, hvala joj što me je odbila: Đurđević oštro po bivšem klubu!

Mnogo se pominje da sam Zvezdino dete i cela ta priča Partizan, Zvezda... Želim da razjasnim, ja sam kao pionir najuren iz Zvezde u najpogrdnijem smislu te reči, bez razloga. Afirmaciju sam stekao u Radu gde sam igrao za kadete, omladince i debitovao za prvi tim. Posle dve i po godine u inostranstvu napravio sam najbolji mogući potez prelaskom u Partizan.

  • 56

Za Uroša Đurđevića več sada može da se kaže da je Zvezdina njlošija procena u poslednjih nekoliko godina.

>>> Ovog vikenda je potvrđena najveća greška Grofa Božovića u Zvezdi i navijači ga baš kritikuju zbog nje (VIDEO)

Fudbaler koga su, kako i sam kaže, najurili sa "Marakane", trebalo je letos da se vrati među crveno-bele, a nije samo zato što se tome protivio stručni štab na čelu sa Miodragom Božovićem iako je generalni direktor Zvezdan Terzić zvao mladog napadača.

Ostalo je poznato: Đurđević je prešao u Partizan i sa svakim novim golom podseća Zvezdaše šta su ispustili. Sa tri gola protiv Čukaričkog Uroš je postao hit prvenstva i igrač o kome se najviše priča, a sasvim malo je nedostajalo da sve to što radi u Humskoj, prikazuje u dresu najvećeg rivala Partizana.

Evo i njegove priče o tome kako su ga odbili u Zvezdi o čemu se manje-više zna.

- Tačno je da me je gospodin Terzić zvao i želeo da me angažuje. Čuo sam kasnije da je stručni štab imao drugačije mišljenje u smislu da ima na toj poziciji dosta igrača, a imali su i "dojavu" iz inostranstva da Uroš nije kalibar za Zvezdu. Hvala im na tome. Vreme će pokazati čija je procena bila prava. U međuvremenu, Marko Nikolić je preuzeo Partizan i više nije bilo dileme. Dolaskom u Partizan sam sve dobio i tek ću vratiti kroz utakmice i odnosom prema dresu koji nosim - rekao je Đurđević za Informer.

Etiketu "Zvezdinog deteta" nikada nije nosio, iako je ukorenjeno mišljenje među navjačima da se fudbalski opismenio na "Marakani".

- Mnogo se pominje da sam Zvezdino dete i cela ta priča Partizan, Zvezda... Želim da razjasnim, ja sam kao pionir najuren iz Zvezde u najpogrdnijem smislu te reči, bez razloga. Afirmaciju sam stekao u Radu gde sam igrao za kadete, omladince i debitovao za prvi tim. Posle dve i po godine u inostranstvu napravio sam najbolji mogući potez prelaskom u Partizan. Kada me neko prihvati raširenih ruku, kako ja mogu da mu vratim drugačije nego igrama, golovima, ponašanjem, odnosom?

Trenet Zvezde Božović je glavni krivac što se Uroš letos nije obreo u bivšem klubu, jer je procenjeno da crveno-beli imaju previše igrača u navali.

- Ako je to izjavio gospodin Božovič, onda okej... Nema tu više šta da se doda ili oduzme. Ja sam u Srbiju došao kao slobodan igrač i verovatno je on pomislio da samim tim što sam slobodan nemam vrednost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA