Suzuki dao gol, pa proslavom isprovocirao Ronalda pred finale Svetskog klupskog prvenstva (VIDEO)

Portugalac će u Japanu imati motiv više posle ovoga

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Kašime prvi su finalisti Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu, pošto su savladali Atletiko Nasional sa 3:0 u polufinalu. Poveli su Japanci iz penala golom Doija u 33. minutu, a u finišu meča su dokrajčili Kolumbijce golovima Enda u 83. minutu i Suzukija, dva minuta kasnije.

>>> KristijaNO! Otkriveno 11 država koje su bile protiv toga da Ronaldo dobije Zlatnu loptu, među njima je i jedan naš sused!

>>> Ronaldo napravio provokativno poređenje sa Mesijem: Imao bih više Zlatnih lopti da..

Upravo posle gola Suzukija bilo je jasno da će sigurni igrati finale, a tamo ih najverovatnije čeka Real Madrid, koji svoj meč polufoinala protiv Kluba Amerika iz Meksika igra u četvrtak od 11.30 na stadionu u Jokohami.

Zbog toga je strelac poslednjeg gola za japansku ekipu odlučio da isprovocira najboljeg fudbalera ''Kraljevskog kluba'', Kristijana Ronalda pošto je slavio gol identično kao on uz glasan uzvik ''SIIIIIM'', i ispružene ruke pored tele, po ugledu na Portugalca.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA