Bjelica odlazi iz Minesote?

Srpski reprezentativac među nekoliko kandidata za trejd prema izvorima američkih novinara

  • 0

Minesota je u potrazi za pojačanjem u reketu jer su čelnici Vukova shvatili da im je na poziciji centra potreban bar još jedan igrač, koji bi malo rasteretio Karla Entonija Taunsa i Gorgi Denga, koji su prvi izbor trenera Toma Tibodoa. Novinar ESPN-a, Brajan Vindhorst, otkrio je da se razmatra trejd u kome se kao jedna od opcija pominje i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica.

>>> Mirotić igrao folirantski protiv Bjelice, Orlando bez zvezdaša, a Vestbruk bez tripl-dabla (VIDEO)

Tokom leta je klub doveo Kola Oldridža i Džordana Hila, ali su obojica imala izrazito malu minutažu. Zbog toga mnogi smatraju da su njih dvojica prvi na listi za trejd, a naročito Džordan Hil. Ipak, zbog pozicije na kojoj igra, i Bjelica je jedna od opcija, kao i Andrijan Pejn, koji bi mogli da budu uključeni u trejd u slučaju dobre ponude.

Bjelica je propustio nekoliko poslednjih utakmica u Minesoti zbog povrede kolena. Oporavio se i igrao je u pobedi nad Čikagom od 99:94, ali se za devet minuta nije upisao u listu strelaca. Srpski reprezentativac prosečno ove sezone u Minesoti beleži 7 poena, 3,3 skoka i 1,1 asistenciju za 16,8 minuta po utakmici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA