≫ 

Završen sastanak Grofa i čelnika Zvezde: Božoviću treba još vremena!

Završen je sastanak crnogorskog stručnjaka i uprave crveno-belih

  • 41
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Iako se očekivalo da će četvrtak definitivno biti dan kada će se znati hoće li Miodrag Grof Božović i dalje biti trener Crvene zvezde, došlo je do (ne)očekivane promene situacije.

Kako Telegraf saznaje iz izvora bliskih klubu, crnogorski stručnjak je tokom dana održao sastanak sa čelnim ljudima crveno-belih, ali situacija i dalje nije ''kristalno jasna''.

Naime, konačna odluka je prolongirana jer je Božović zatražio još malo vremena za razmišljanje.

HVALA VAM ŠTO STE BILI UZ TELEGRAF SPORT I PRATILI VANREDNU SITUACIJU OKO OSTANKA ILI ODLASKA TRENERA ZVEZDE:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

11.00 - Priče oko odlaska Grofa stidljivo su krenule odmah nakon proslave 25 godina Tokija!

Nemir u redovima crveno-belih uvukao se tokom proslave godišnjice Tokija kada je Božović održao emotivan govor i indirektno poručio da ''nešto nije u redu''.

- Da li će se ponoviti Bari i Tokio, ne znam, jer nažalost, sve su u ovom današnjem svetu pare. Ljubav ne odlučuje. Ljubav za ljubav, sir za pare. Ako bude para, biće i rezultata, ako ne bude para, neće biti rezultata. To ne možemo da lažemo navijače i da kažemo ”mi ćemo se sada sakupiti i u juriš uz Marš na Drinu, izginućemo”.

11.20 -  Vest Žurnala da Grof odlazi!

Tri dana nakon proslave Sportski žurnal je doneo ekskluzivnu informaciju da je Božović kovertirao ostavku koju će obrazložiti dan posle meča u Surdulici. Opširnije >>> OVDE

11.50 - Božović je već jednom bio pred odlasko sa Marakane, ali je celu stvar ''spasio'' sportski direktor Blažo Raosavljević. Da li će i sada uspeti?

- Dolazi Boža, sedamo i pričamo kako da idemo polako i ne dovodimo 20 igrača odjednom. Dolazi Kajrat, kreće pljuvanje. Boža dolazi na sastanak. Nijh 12  sede u kancelariji. Niko fizičko u šortsu nije radio, nego u trikou. I oni kreću da mu pričaju šta treba da uradi. Grof ustaje i odlazi. Ja ga zovem, on mi kaže: ”Brate, idem.” Ja njemu: ”Božo, nemoj molim te”. On ne popušta. ”Idem, imao sam avion u 15, zbog tebe sam ostao do ovog aviona u 18 samo da se pozdravimo.” Sednemo nas dvojica sami sa strane i ja mu kažem: ”Da te molim znam da ne treba, ostani barem zbog mene ako hoćeš.”. Opširnije >>> OVDE

12.28 - Zvezda se neće tako lako odreći trenera!

Nezvanične informacije sa Marakane kažu da će čelici crveno-belih učiniti sve da Grof ostane. Kao i zimus i letos, tako će mu i ovoga puta dovesti koga bude tražio.

12.54 - Podsetite se i prve reakcije Zvezde na neočekivanu informaciju da Grof odlazi.

Na Marakani su imali spreman odgovor pobvodom natpisa da je Božović kovertirao ostavku. Opširnije >>> OVDE.

13.35 - Ovo su razlozi zbog kojih Grof Božović ostaje ili odlazi iz Zvezde! Opširnije >>> OVDE

14.43 - Prema poslednjim informacijama do kojih je Telegraf došao danas neće pasti odluka o ostanku ili odlasku Miodraga Božovića. Nezvanično - POTREBNO JE JOŠ MALO VREMENA ZA RAZMIŠLJANJE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel Delije Sever

    15. decembar 2016 | 11:43

    A sto ne bi ostao ? Dominantno osvojio ligu prosle sezone, takodje i ovu polusezonu !!!

  • NN

    15. decembar 2016 | 15:02

    Bili prvi ili ne naša želja ista je da GROF ostane!

  • misirac

    15. decembar 2016 | 16:57

    Realno para nema! Ova epizoda sa grofom je poslužila da se malo smire strasti na marakani i međju ogromnim brojem navijača/stanovništva. Zvezda je bila na mikromilimetar od katanca, pa "šampon" afera, "Džoni" afera, ludnica. Ništa bolja situacija nije ni sada, samo što su se strasti smirile osvajanjem titule, šatro Evropa itd. Zato se Grof uvek i ogradjivao. Na najblaži mogući način je objašnjavao, kakva crna Evropa i ostalo, mi nismo ni blizu toga. Jedan Ludogorec je trenutno "Barselona" za nas sa finansijskog i organizacionog aspekta. Ako ne želi, ne treba čoveka maltretirati više, uzalud je. Doš'o je, pomog'o je, hvala. Ne treba se zaludjivati da on može neko čudo da napravi. Ne on, nego ni Murinja dva plus Gvardiola. Zato on objašnjava, nije sporna ljubav, ni njegova prema klubu, ni igrača, niti njihova požrtvovanost i profesionalizam. Jednostavno, profesionalni fudbal je danas ISKLJUČIVO BIZNIS! Za dobar i uspešan biznis su potrebne PARE, a para nema. To je prvo i osnovno. Da ne idem dalje jer je tema što se ide dublje sve kompleksnija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA