Nikolić dobio pitanje o odlasku Leonarda iz Partizana i to mu se nije svidelo (VIDEO)

Trener crno-belih ističe da prelazni rok nije ni blizu, te ne zna zašto se u medijima pojavljuju informacije o odlasku Leonarda

  • 0

Partizan je pobedio Spartak iz Subotice u Humskoj sa 2:0 u poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata, zahvaljujući Leonardu koji je bio dvostruki strelac. Brazilac je emotivno proslavio posle prvog pogotka, pa su mnogi pomislili da je to znak da se oprašta od Grobara i crno-belih.

>>> Majstorija Leonarda, pa suze za oproštaj od Grobara! (VIDEO)

Zato je odmah posle meča novinarka Arena Sport televizije pitala trenera Partizana da li Leonardo odlazi iz kluba, kao što se priča poslednjih dana.

- Sad je neko takvo vreme da se svi bave svime. Prelazni rok nije ni blizu, ja shvatam da portali moraju da imaju vest, ali mi smo pre pet minuta završili takmičenje, a prelazni rok tek treba da dođe.

Novinarka mu je zatim stavila do znanja da je njihova informacija da Đurđević ostaje, a da Balažic napušta klub i upitala ga ima li on neke želje za prelazni rok.

- Imam ja svoje želje, ali ne volim da govorim javno o tome. Trebaće nam centralni bek sigurno, ali sve će zavisiti od odlazaka - zaključio je Marko Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA