Ovo je meč Superlige za koji se sumnja da je namešten: Došao iz 1 u 2, igrači se kladili protiv sebe (VIDEO)

Ozbiljne optužbe pogađaju Novi Pazar

  • 19

Utakmica Novi Pazar - Spartak nalazi se pod strogom lupom Fudbalskog saveza Srbije zbog nameštanja, pogotovo što se u celu stvar umešala i UEFA.

Navodno, UEFA tvrdi da su se igrači Novog Pazara kladili protiv sebe, a Sportski žurnal tvrdi da su oni ispitani nakon što su se hvalili na drupštvenim mrežama.

Svoj komentar, ali za Informer, dao je i prvi čovek Sparaka Dragan Simović.

- Stigla je i do mene ta priča da UEFA sumnja u regularnost utakmice koju smo u Pazaru dobili 4:2. Nisam bio na tom meču, nažalost, ali sam čuo kafanske priče. Pre neki dan to mi je ispričao i predsednik FSS Slaviša Kokeza. Naime, priča se da su pojedini fudbaleri Novog Pazara namerno puštali golove jer su se kladili protiv svog tima. Tamo je, valjda, veoma loša finansijska situacija, oni verovatno ne dobijaju plate, pa su se odlučili za takav potez. Izgubili su sedam utakmica zaredom. To ih ne opravdava, oni svakako zaslužuju da budu kažnjeni - rekao je Simović za Informer

O eventualnom učešću uprave u nameštanju, Simović je rekao:

- Ma, hajte, molim vas, kakve veze s tim mogu da imaju uprave? Kako ja mogu da znam da li će igrač Novog Pazara da pusti gol jer se kladio protiv sebe? Kad bi uprave to radile, bez obzira na to da li se predsednik kluba zvao Simović, Kokeza, Terzić, Vazura...on bi morao odmah da ide u zatvor, jer je to kriminal - jasan je Simović.

Podsetimo, meč između Novog Pazara i Spartaka završen je rezultatom 2:4 (2:1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    16. decembar 2016 | 10:32

    Moraju valjda i ti igraći da nekako žive ako već ne primaju platu.

  • Ултра цг

    16. decembar 2016 | 13:14

    Није фер свалити све на н.пазар и спартак , кад и мој партизан , ц.з и сви остали муљају , праве паре а главаши из управа и савеза су се сигурно исто опарили , или хапсите све или никога

  • Nikolaks

    16. decembar 2016 | 12:25

    Ja za fudbal ne znam ali pouzdano znam za kosarkaski klub Konstantin da je namestao plus koseve jer nisu primali platu i svi su se igraci tog kluba kladili i tako zaradjivali ( pre tri godine ), naravno i ja sa njima...mislim da je to generalni problem male plate fudbalera tj sportista ( ne racunajuci zvezdu i partizan ), gledam neke igrace iz prve srpske lige voze audi a6, range rovere a imaju platu 400evra ja bi samo pitao odakle?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA