≫ 

Olimpijakos ozbiljno oslabljen pred duel sa Zvezdom

Printezis "u autu", čeka se odluka lekara za Spanulisa

  • 4

Košarkaši Olimpijakosa i Crvene zvezde sastaju se u narednom kolu Evrolige, taj meč igra se u Atini, i ono što je već sada izvesno propustiće ga jedan od lidera grčkog sastava Jorgos Printezis. 

>>> Najubedljivija pobeda Zvezde u Evroligi! Slomili su ponos Makabiju! (FOTO) (VIDEO)

Krilni centar se povredio na utakmici sa Žalgirisom, u pitanju je koleno, ali kako je u prvi mah delovala situacija, vesti su na kraju sasvim povoljne po Printezisa, s obzirom na to da će pauzirati 10-15 dana.

Printezis je proklizao po reklamnoj nalepnici u krugu za slobodna bacanja, izvrnuo je koleno i nije mogao da nastavi meč koji su njegovi saigrači rešili u svoju korist.

Međutim, to nije jedina briga trenera Sfeiropulosa, jer se na bolove posle duela požalio i najbolji igrač ekipe Vasilis Spanulis.

Posle odrađene magnetne rezonance ustanovljeno je da "Kill Bill" ima povredu čašice i odmah mu je određena terapija. Realno je da preskoči meč grčkog prvenstva protiv PAOK-a, a da li će biti spreman za meč sa Zvezdom zavisiće od toga kako koleno bude odreagovalo na tretman.

Od nedavno je van stroja takođe važan šraf u spoljnoj igri Atinjana Danijel Heket koga čega duža pauza.

Olimpijakos (8/4) i Zvezda (5/7) sastaju se 20. decembra u dvorani "Mira i prijateljstva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .Perra

    16. decembar 2016 | 18:40

    Strašno i zvezda je bila oslabljena protiv fenera,pa nisam video ovakve natpise,verovatno da se umanji pobeda zvezde ,,strašno""

  • Bruka za Srbiju

    17. decembar 2016 | 10:22

    Bice punjenje u Atini crvenog drzavnog projekta - FMP. Ocekivana je 100-tka Olimpa i najmanje 30 razlike,iako ce igrati sa rezervnim timom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA