≫ 

Malo poznati srpski golman izveo odbranu godine, pa poludeo i krenuo da bije saigrača! (VIDEO)

Dani Vuković je bio junak utakmice za Sidnej u pobedi nad Pert Glorijem od 4:1, a doprinos je dao i Miloš Ninković

  • 2
Printskrin: Foxsports.com.au Printskrin: Foxsports.com.au

Srspki golman koji brani u Australiji za Sidnej i igra sa Milošem Ninkovićem u timu, Dani Vuković, briljirao je na golu svoje ekipe na gostovanju Pert Gloriju u pobedi od 4:1. Vuković je na 2:1 za svoju ekipu u 65. minutu imao verovatno i ključni potez na utakmici, kada je odbranio nestvarno!

>>> Fudbaler povredio galeba na terenu, a onda je srpski golman izveo šmekerski potez! (VIDEO)

Izvio se koliko je dug posle jednog šuta glavom ka njegovoj mreži i uz pomoć prečke sprečio izjednačenje. Bila je dramatična situacija i u nastavku akcije, jer je posle odbijenog šuta najpre stativa spasila Vukovića, a potom i veliki promašaj igrača Perta.

Printskrin: Foxsports.com.au Printskrin: Foxsports.com.au

Posle toga je u Srbinu proključala krv i žestoko je napao jednog saigrača, desnog beka Žulija, koga je očigledno okrivio za to što je ostao na vetrometini.

Bio je žestok, a morao je Miloš Ninković da uleti ne bi li ga spasio ljutog golmana. Ninković je inače i bio asistent kod prvog gola, dok je Vuković bio igrač utakmice na kraju:

Pogledajte i skraćene detalje sa utakmice, kao i trenutak kada Vuković odbrani, a zatim i napadne svog saigrača, koji je na 2:51 u priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velibor

    18. decembar 2016 | 13:27

    Malo je poznat ljudima u Evropi. Inace branio je u Turskoj. Deni je rodjen u Australiji. Gledamo ga redovno i odlican je golman. Pre je branio i za Melburn, inace je i iz Sidneja. Jako dobar lik.

  • Grobar

    18. decembar 2016 | 09:43

    Sad će i ovog da zove u reprezentaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA