Nadal pojačao stručni štab: Bivši broj 1 će biti njegov novi trener! (FOTO)

Toni Nadal i Fransis Roig će naredne sezone imati pomoć u proslavljenom španskom teniseru i nekadašnjem osvajaču Rolan Garosa

  • 1

Rafael Nadal je odlučio da pojača stručni štab za narednu sezonu, pa će mu uz Tonija Nadala ubuduće pomagati i Karlos Moja. Španski teniser, koji je svojevremeno bio prvi teniser sveta.

I Nadal i Moja su rođeni na Maljorci a od naredne sezone će bliže sarađivati, pošto će i on ići na turnire s njim, zajedno sa Tonijem Nadalom i Fransisom Roigom, koji su već deo Nadalovog tima godinama.

Mekinro je nedavno kritikovao Nadala što od početka svoje profesionalne karijere nije menjao trenera, a očigledno da je španski teniser rešio da nešto promeni i na tom planu, pošto mu protekla godina nije prošla najbolje kada je u pitanju povratak na vrh ATP liste.

>>> IMA LI "NAJKI" PARA ZA ĐOKOVIĆA? Kad vidite koliko plaća Federera i Nadala, očigledno ima!

Printskrin: Youtube/Julian Finney/Getty Images Printskrin: Youtube/Julian Finney/Getty Images

- Veoma sam uzbuđen da objavim da će Karlos da se prikljuli mom stručnom štabu istog momenta i da će raditi zajedno sa Tonijem i Fransisom Roigom. Imati nekog kao što je Karlos, koji nije samo prijatelj, već i veoma važna osoba u mojoj karijeri, je nešto specijalno. Biće pored mene na treninzima i turnirima. Takođe će istovremeno da se pridruži akademiji Rafael Nadal gde će raditi sa Tonijem i ostatkom tehničkog tima - poručio je Rafael Nadal.

Nadal je sezonu završio na 9. mestu na ATP listi, a imao je i brojne pehove sa povredama tokom sezone. Njegov stric Toni je ubeđen da će se on vratiti mnogo jači naredne godine i da će biti glavni kandidat za osvajanje Rolan Garosa.

Karlos Moja se penzionnisao 2010. godine, bio je svojevremeno prvi teniser sveta, a 1998. godine je osvojio i Rolan Garos, svoj jedini Gren slem u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOMO

    17. decembar 2016 | 19:39

    Rafa,nije to do trenera,nego.ne možeš više da uzimaš doping kao nekada!I Nole je isto radio pa kad je video da će da ga ukebaju-pao je i to tako da niko ne može da veruje! Gluten,Pepe,ovo-ono,ma ajte molim vas! I Federer je to radio i svi to rade pa prelome na Ruskinji-najlakše je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA