ČUKARIČKI OSTAO BEZ TRENERA: Sve je spremno za Lalatovićev dolazak!

Gordan Petrić napustio Banovo Brdo

  • 2

Čukarički je ostao bez trenera! Doskorašnji šef stručnog štaba Gordan Petrić sporazumno je raskinuo ugovor sa Brđanima i tako otvorio put dolasku Nenada Lalatovića.

Podsetimo, Lalatović je u petak napustio Vojvodinu, a već dugo je velika želja uprave Brđana. Čuka, s druge strane, nije pomenula ko će biti novi trener.

- FK Čukarički je zahvalan gospodinu Gordanu Petriću, koji je na Banovo brdo došao 22. septembra 2016. godine u teškom momentu za klub i uspeo koliko je to bilo moguće da podigne plasman ekipe sa poslednjeg mesta na tabeli. Do njegovog dolaska odigrano je prvih devet kola domaćeg prvenstva i Čukarički je imao ukupno pet bodova.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

- Pod vođstvom Petrića za nepuna tri meseca odigrano je još 12 prvenstvenih utakmica i ostvarene su četiri pobede, tri nerešena rezultata i pet utakmica je završeno porazom. Pobedu je upisao i na utakmici osminefinala Kupa Srbije protiv Javora, a pod vođstvom Petrića odigrana su još dva prijateljska meča protiv Rudara (Pljevlja) nerešeno i protiv Bežanijske kose smo pobedili - navodi se u saopštenju.

Petrić će se medijima obratiti za nekoliko dana nakon povratka iz inostranstva, a verovatno će tada biti jasnije ko će biti njegov naslednik.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA