Protivnik kleknuo na kolena pred Nejmara i molio da ga ne ponizi: Ovaj je to ipak uradio, i bio je nemilosrdan! (VIDEO)

Dosad neviđena scena na fudbalskim terenima...

  • 0

U Brazilu je odigran prijateljski meč u sklopu humanitarne akije koju su organizovale zvezde fudbala iz ove zemlje. Na jednoj strani Nejmar i prijatelji, na drugoj Robinjo sa svojom ekipom. Dve zvezde Santosa i mađioničari fudbala.

>>> Nejmara su pitali kog bi igrača Reala doveo u Barsu, odgovor kroz smeh se neće dopasti Ronaldu! (VIDEO)

Spektakl je okupio takve zvezde kao što su Gabrijel Žezus, Kaka, Žulio Baptisa, pa čak je tu bio i Felipe Masa, sada već bivši vozač Formule 1. Nejmarova ekipa je slavila sa 13:9 na stadionu u Sao Paulu, a prikupljeno je 300.000 evra od prodatih ulaznica.

Iako je rezultat bio u drugom planu, mogli su se videti i neki spektakularni potezi, naročito od strane Nejmara. Zvezda Barselone postigla je četiri gola, a driblinzima je ''pravio decu'' protivnicima. Zato je u sklopu zabave jedan protivnički igrač tokom igre kleknuo na kolena pred njega i zamolio ga da ga ne ponizi.

On ipak nije uslišio njegovu molbu, već ga je sačekao da ustane, a onda nastavio da ga lomi.

Takođe, viđen je i neverovatan gol Barsinog superstara, kada je slično kao Berkamp svojevremeno izbacio protivika iz igre, zatim mu prebacio loptu preko glave, a potom bocnuo loptu i plasirao je iza leđa golmana.

Još jedan od vidova poniženja za protivnike bio je i posebno izveden penal, kada mu je Nene petom vratio loptu, da bi se on potom s njom ušetao u mrežu.

Pogledajte i sve Nejmarove poteze na ovom meču, gde su i penal i pomenuti pogodak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA