≫ 

Deki Savić je majicom jednom iznervirao Hrvate, sada ima novu o kojoj će se pričati! (FOTO)

Novi modni detalj Dekija Savića oduševio goste na oproštaju legendarnih vaterpolista

  • 6

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić i dalje brine o svom imidžu na autentičan način. Na oproštaju Živka Gocića i Slobodana Nikića, nosio je majicu na kojoj je odštampana najlepša uspomena na 2016. godinu.

Savić je konačno osvojio Olimpijske igre i to je proslavio kako je sanjao, dozvolio je igračima da ga bace u bazen u Riju, a sada je neponovljivom majicom sa pobedničkog postolja u Brazilu podsetio na vrhunac dominacije Srbije u svetskom vaterpolu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Savić je inače na dodeli nagrada Olimpijskog komiteta za najbolje sportiste u 2015. godini ispod sakoa nosio majicu sa timskom slikom uz natpis "Hvala vam". U januaru ove godine, imao je na grudima lik Nikole Tesle sa vaterpolo kapicom, što se nije svidelo reprezentativcima Hrvatske i predstavnicima tamošnjih medija.

- Hteo sam samo da vam kažem da je Tesla naš - rekao je tada Savić, pred susret sa Hrvatskom na startu Evropskog prvenstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA