≫ 

Udovičić: Gocić i Nikić ponos Srbije

Emotivno se Udovičić oprostio od bivših saigrača

  • 0

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izjavio je da je tužan jer su njegovi bivši saigrači Živko Gocić i Slobodan Nikić završili karijeru, ali da će se Srbija uvek ponositi dvojicom najtrofejnijih naših vaterpolista.

- Ovaj spektakl u hramu vaterpola je nešto najmanje što su zaslužili posle velikih uspeha. Srbija i Grad Beograd zahvaljuju im se na svemu što su pružili. Ne mogu da kažem da mi je drago što su se oprostili, ali jeste što sam bio deo njihovih karijera - rekao je Udovičić posle revijalnog meča, poslednjeg u reprezentativnim kapicama Gocića i Nikića.

Udovičić je dodao da su Gocić i Nikić zatvorili jednu stranicu istorije, ali i da započinju novu.

- Zajedno smo se radovali i tugovali u reprezentaciji i svi smo ponosni na njih, ali sam i lično tužan. Ipak, iza nas je rekordna godina, prepuna medalja i nadam se da će naredna biti jos bolji -  kazao je ministar.

Gocić i Nikić poslednji meč u kapicama Srbije odigrali su protiv Tima sveta (14:12) pred punim tribinama bazena na Tašmajdanu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA