≫ 

Danilović progovorio o susretu sa Čovićem, ali i sa Vučićem

Jesam navijač Partizana i uvek ću to biti, ali kad su u pitanju Savez i reprezentacija svi smo jedan tim, poručio je prvi čovek srpske košarke

  • 23

Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović obavio je niz važnih sastanaka pre nego što je preuzeo rukovođenje srpskom košarkom. Jedan je privukao posebnu pažnju, onaj sa prvim čovekom KK Crvena zvezda Nebojšom Čovićem, a manje je poznato da je Danilović pričao i sa premijerom države Aleksandrom Vučićem.

>>> Čović u svojoj fabrici ugostio Danilovića: Sastanak je održan na njegovo insistiranje!

Bivši predsednik KK Partizan je u intervjuu za Politiku govorio o tom susretu.

- Nemam šta da krijem, razgovarao sam i s premijerom Aleksandrom Vučićem. To je sasvim normalno, jer su on i vlada na čijem je čelu pomagali u godinama kada nije bilo ovakvih uspeha - rekao je Danilović za Politiku.

Mnogo veću pažnju u košarkaškim krugovima izazvao je Danilovićev i Čovićev sastanak u odajama predsednika crveno-belih.

- Sasvim je normalno da razgovaram sa predsednikom Zvezde i ja sam se sastao s Nebojšom Čovićem. On je bio moj dugogodišnji rival dok sam vodio Partizan, ali sada sam predsednik KSS-a i tu više nema prostora za bilo kakvo favorizovanje. Jesam navijač Partizana i uvek ću to biti, ali kad su u pitanju Savez i reprezentacija svi smo jedan tim. S obzirom na to da se u medijima na različite načine tumačio Čovićev i moj susret, moram da kažem da nije bilo nikakve trgovine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Команчи цг

    25. decembar 2016 | 15:20

    Тако је даниловићу , искрено и поштено..За добробит кошарке , и србије , и народа ..Пусти ове дјечје филозофе, да нема тате и маме за кифлу не би имали!! Велики сам гробар , али само људски и поштено са свима , братски..Православље изнад свега !!!

  • Xxx

    25. decembar 2016 | 16:07

    Pa mora partizanovac biti,kad zvezdasi i nemaju proslavljene kosarkase.

  • Srđan

    25. decembar 2016 | 14:09

    Sramoto grobarska, poštenje i čast se ne prodaje nizašta na svetu a pogotovo ne za funkciju u kss.Živeo Dule Vujošević !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA