≫ 

Fudbaleri Partizana se takmičili u pogađanju prečke: Bila je prava drama, a presuda je pala posle uzvika ''Ajde Kristijano'' (VIDEO)

Crno-beli odmerili fudbalske veštine kao što su pogađanje prečke, davanju golova iz kornera i pimplovanju uz dva dodira

  • 1

Fudbaleri Partizana učestvovali su u crno-belom izazvovu, koji je klub organizovao na pomoćnim terenima. Valeri Božinov, Marko Janković, Saša Ilić, Everton, Dušan Vlahović i Nikola Milenković su se oprobali u fudbalskim veštinama u nekoliko disciplina.

Bili su podeljeni u dve grupe. Božinov, Ilić i Janković su činili crnu ekipu, dok su beli tim predstavljali Vlahović, Milenković i Everton.

Ekipe su se takmičile u tri discipline, pimplovanju, pogađanju prečke i davanju gola direktno iz kornera. Na kraju je slavio beli tim, a odlučili su golovi postignuti iz kornera, gde su se posebno istakli Everton i Vlahović.

Možda i najzanimljivije bilo je tokom pogađanja prečki, kada je najbolji učinak imao Partizanov ''Kristijano Ronaldo'', kako su u jednom momentu ostali saigrači nazvali Božinova.

Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo:

1. Pimplovanje uz maksimalno dva dodira:

2. Pogađanje prečke:

3. Golovi iz kornera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlade

    26. decembar 2016 | 12:49

    Kakvo lepo raspolozenje i zdrava atmosfera, samo napred momci, na prolece do titule !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA