Ovo u Srbiji nikada ne može da se dogodi! NBA potvrdila da su sudije ukrale pobedu Golden Stejtu! (VIDEO)

NBA smatra da je Ričard Džeferson faulirao Kevina Durenta u poslednjim sekundama utakmice

  • 13

Još se nije stišala buda oko kontroverzne pobede Klivlenda nad Golden Stejtom 109:108 u Božićnom duelu, a NBA je potvrdila je da su sudije ukrale pobedu Voriorsima.

>>> NAJVEĆA KRAĐA U NBA LIGI: Durent je bio blizu šuta za pobedu, ali su sudije ignorisale faul igrača Klivlenda (VIDEO)

NBA je potvrdila da je Ričardu Džefersonu iz Kavalirsa trebalo da bude dosuđen faul nad Kevinom Durentom na 2,6 sekundi pre kraja meča.

Durent je dobio loptu, ali je pao na pod i sudije su pustile igru i Klivlend je pobedio. Međutim, posle gledanja izveštaja suđenja sa poslednja dva minuta, NBA je dala izjavu da je trebalo da bude dosiđen faul.

Time su zapravo potvrdili da su sudije oštetile Golden Stejt. Ovo je toliko neverovatno da je nezamislivo. Jer pomislite da li bi srpska KLS to uradila da se slično desilo u duelu Crvene zvezde i Partizana?

Pogledajte video pa sami zaključite:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    27. decembar 2016 | 10:41

    da ali utakmica nije ponistena,sta znaci onda potvrda?kad je turki igrac stao na liniji i dao kos a na snimku se vidi da je nagazio onda niko nije potvrdio da je utakmica ukradena i otisli u finale EP

  • Djoka Marjanova

    27. decembar 2016 | 10:20

    Pa kod nas ne bi prošlo bez ne sviranja ne postojeceg faula u korist zvezde

  • Realno,

    27. decembar 2016 | 10:56

    Svi drogirani tamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA