Radonjić pred CSKA održao konferenciju koja diže borbeni duh košarkašima Zvezde!

Trener crveno-belih ističe da će njegova ekipa ići na pobedu, iako je CSKA apsolutni favorit

  • 11

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da dolazak prvaka Evrope, moskovskog CSKA, u Beograd predstavlja šlag na torti na kraju uspešne godine i da veruje da crveno-beli mogu da nadomeste veliku razliku u kvalitetu dva tima.

- Godinu ponosa i dike završavamo mečom sa prvakom Evrope, još jedno veliko košarkaško veče u Beogradu. Pričati o CSKA je lako, predvode ga Teodosić i De Kolo, ali i ostali igrači su kvalitetni, što su pokazali u njihovom odsustvu. CSKA je i ove godine glavni pretendent za trofej Evrolige. Daćemo sve od sebe da dobrom igrom proizvedemo ogromno zadovoljstvo našim navijačima - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Areni.

On je dodao da nema potrebe da se upoređuju sastavi Zvezde i CSKA, jer je poznato da je moskovski gigant favorit.

- Svesni smo velikog napadačkog kvaliteta CSKA, daju u proseku 90 poena po meču. Poređenja radi otišlo nam je letos šest igrača, njima jedan, kada se pričamo o kontinuitetu. Za nas nije dobar momenat ni to što su izgubili u prošlom kolu od Fenerbahčea na svom terenu - kazao je Radonjić.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Radonjić dodaje da sutrašnji duel nema sličnosti sa onim prošlosezonskim u četvrtfinalu Evrolige, kada je CSKA slavio sa 3:0 u seriji.

- Potpuno je drugačija situacija, pričamo o drugim detaljima. Svima je jasno koliki je CSKA favorit, ako nekome nije, ja ne mogu da objasnim. Ipak, ne znači da ne verujemo u trijumf, uvek imamo isti cilj. Nekad je realan, nekad čudo, nekad senzacija, očekujem i da protiv CSKA svi damo sve od sebe - zaključio je trener crveno-belih!

Utakmica 15. kola Evrolige između Crvene zvezde i moskovskog CSKA igra se sutra od 19 sati u KOMBANK areni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legg

    28. decembar 2016 | 14:42

    Samo hrabro, ne mozemo nista da izgubimo.

  • Hipnotisana gomila

    28. decembar 2016 | 14:51

    Uporne ove delije. I posle toliko godina sramote, i dalje navijaju za FMP.

  • Milos

    28. decembar 2016 | 14:36

    Zvezdo moja pobedila ili ne, tebi hvala na ovoj prelepoj i uspešnoj godini, hvala ti na Galatasaraju, Realu, Makabiu... da ne nabrajam dalje..!!! Svaka cast Radonji i momcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA