≫ 

Ana Ivanović teška srca saopštila: Povlačim se iz tenisa! (VIDEO)

Ana konačno otvorila dušu i saopštila važnu odluku

Ana Ivanović podigla je veliku prašinu u utorak kada je objavila da će dan kasnije saopštiti važnu odluku navijačima, a to je i učinila, poručivši da se povlači iz profesionalnog igranja tenisa.

Ivanovićeva je navela da će u 19 časova po srednjeevropskom vremenu obelodaniti "nešto važno na Fejsbuku", što je pokrenulo glasine o tome da li će završiti karijeru, saopštiti da je trudna ili nešto treće, ali je ona ostala do kraja zagonetna i priznala da je vreme da se ostavi reket.

>>>Srbin koji je postao legenda Rijeke: Zvezda ostala san, ali se ne kajem! (VIDEO)

>>>Ne pamti se ovako visoka kvota na Zvezdu u Beogradu pred duel sa CSKA!

>>>Pep Gvardiola špijunirao Liverpul, a Klopova reakcija na to mu se neće svideti! (FOTO)

- Imam važne vesti koje sam htela da podelim sa vama, nisam htela drugde da to saopštim, jer mislim da vi zaslužujete da saznate prvi. Odlučila sam da se povučem iz profesionalnog tenisa, teška je odluka, ali ima dosta razloga da budem zadovoljna. Tenis igram od pete godine, tad sam videla Moniku Seleš na televiziji. Roditelji su mi pružali podršku, a bila sam i prva na svetu - poručila je Ivanovićeva u video poruci na Fesjsbuku.

U godini na izmaku, Ivanovićeva je samo 15 puta trijumfovala, udala se za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, sve češće povrede su uticale na tok njene karijere, u kojoj je najblistaviji momenat osvajanje Rolan Garosa 2008. godine. Od tada, karijera je imala uspone i padove, ali nikada nije pokazala sav potencijal u skladu sa talentom koji je posedovala.

Sada je na 65. poziciji WTA, u 29. godini, posle 13 godina profesionalne karijere. Što se ostalih grend slem turnira tiče, na Australijan openu bila je finalista 2008, 2007. je dogurala do polufinala Vimbldona, dok je na US Openu 2012. došla do četvrtfinala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    28. decembar 2016 | 21:25

    Sve jesi samo srpkinja nisi ,preufurana ,mamina maza ,na terenu manekenka a ne teniserka

  • Vladasd

    28. decembar 2016 | 19:28

    Što se mene tiče mogla si i da ne igraš tenis,i onako su ti tvoje veze sa raznoraznima bile bitnije od tenisa..smaračice!

  • Wolden Šmit

    28. decembar 2016 | 21:51

    Božeee koliko si leepaa posebna i svoja..!Svaku sreću ovog sveta ti želim jer si pametna bila da se povučeš na vreme jer si rodjena da budeš prava DiIVA svetskog kalibra ,i jer si Božija miljenica kad si tako nežna uspela da budeš prva medju onako snažnim,korupulentnim,muškobanjastim ženama ..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA