≫ 

Federer branio Đokovića pred novinarima: Nerazumno je da neko očekuje od Novaka tako nešto!

Švajcarac je pokazao kolegijalnost prema najboljem srpskom teniseru

  • 20

Najbolji teniseri sveta reagovali su na šokantno ispadanje Novaka Đokovića u 2. kolu Australijan opena. Posle Endija Marija i Rafaela Nadala, svoje mišljenje dao je još jedan veliki rival Novaka - Rodžer Federer.

>>> Nadal simpatično objasnio zašto nije gledao Novakov poraz, i onda dao svoje mišljenje: To je verovatno slučajnost! (VIDEO)

>>> Pitali su Marija da prokomentariše Novakov poraz, i svojim odgovorom je zaslužio svako poštovanje!

Švajcarac je u 3. kolu bukvalno razneo sa terena 10. tenisera sveta Tomaša Berdiha sa 6:2, 6:4, 6:4, a posle meča dobio je i pitanje da prokomentariše rano ispadanje Novaka Đokovića i svoje viđenje tog meča sa Denisom Istominom.

- Mislio sam da će Novak preokrenuti rezultat, kao i svi favoriti. Zbog takvih mečeva volimo sport, zbog toga ljudi dolaze na stadione. Nisam očekivao da će Denis izdržati i da će pobediti Đokovića. On je dobar momak. Ima mnogo onih koji ga vole na turu, jer je uvek fin i ljubazan. Drago mi je zbog Istomina, ali Novaku je sigurno teško - opisao je Federer duel i zatim dao komentar kojim je stao u odbranu Novaka.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

>>> Razočarani Beker otvorio dušu i konačno otkrio istinu: Novače, zbog ovoga sam i otišao od tebe!

- Ne znam kako neko može da očekuje da Novak ili bilo ko drugi igra celu karijeru na istom neverovatnom nivou! To je potpuno nerazumno. Možete da kažete da se Novak muči jedino ako poredite sadašnje partije sa njegovim najboljim izdanjima.

- Međutim, samo su ispadanja na Vimbldonu i u Melburnu ispod očekivanja, ali na svim ostalim turnirima bio je veoma dobar. Osvojio je Masters u Torontu, igrao finale US opena, završnog Mastersa u Londonu, osvojio Dohu... to su dobri rezultati - zaključio je Rodžer Federer.

Pogledajte deo konferencije na kojoj je Federer pričao i o Novaku. Nažalost, organizatori Australijan opena su iz nejasnih razloga isekli taj deo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срба

    21. januar 2017 | 10:28

    У нама се често крије потајно лицемерје,које само ретки могу признати себи и другима. Кад нашем ривалу лоше иде,нама је у срцу и души драго,а на устима нам је жао и бранимо га,тежимо...Осећам да Новак то нема,ни према коме,а некима се види у очима да су такви. На Новака ми само криво што меша Православље и будизам! Сву здраву храну имаш, савршено,у нашим ПОСТОВИМА,а силу и МИР БОЖЈИ,добијаш од молитве(бројанице) и ЛИТУРГИЈЕ...а не од медитације и јоге СРБИНЕ БРАТЕ!?!

  • SVožd

    21. januar 2017 | 08:47

    On kao da je iz Srbije. Kad ih Nole gazi onda je najgori, a kad gubi žali ga.

  • Lela

    21. januar 2017 | 10:16

    Velike riječi velikog gospodina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA