≫ 

Dejan Matić bodrio Zvezdu protiv Panatinaikosa i oduševio Delije: Navijači su pevaču uputili izuzetno emotivne reči (FOTO)

Popularni pevač bio na tribinama Pionira na utakmici sa Panatinaikosom

  • 15
Foto: E-stock.us/Katarina Cvijovic Foto: E-stock.us/Katarina Cvijovic

Na utakmici Crvena zvezda - PAO bilo je mnogo poznatih lica. Tu su bili sada već standarni posetioci Pionira na utakmicama Evrolige, među kojima su neki bivši fudbaleri Zvezde, voditelji, glumci... ali ovoga puta je u hali bilo i jedno novo lice.

>>> Ništa bez Dekija i Pantele: Krenuli su u tunel posle Zvezdinih igrača, ali u svlačionicu nisu mogli! (VIDEO)

>>> Kakva pohvala iz Hrvatske, i to od čuvenog trenera: Zvezda igra najbolju košarku u Evroligi!

U pitanju je pevač Dejan Matić, koji je bio na tribinama Pionira sa crveno-belim šalom oko vrata. TV kamera ga je u jednom trenutku prikazala u prenosu i navijači Zvezde su zbog toga istakli oduševljenje na društvenim mrežama.

Muzičari Dejan i Saša Matić od rođenja su bez vida, ali za pevača to nije bio problem da bude uz svoj voljeni klub. To je oduševilo i navijače Zvezde, koji su se oglasili na Tviter profilu.

- Veliko poštovanje za gospodina Matića! Nijedan hendikep nije dovoljno veliki da ugasi emociju zvanu Crvena zvezda - napisali su navijači Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA