≫ 

Vrhunskom forom izmuvao dejt sa najlepšom teniserkom sveta: Sastanak se završio bolje nego što je iko očekivao! (VIDEO)

Kada je napisao poruku seksi teniserki, Džon verovatno nije ni sanjao šta će mu se dogoditi samo nekoliko dana kasnije

  • 6

Društvene mreže postale su deo naše svakodnevice, a da pomoću njih možete da ostvarite i neki od svojih snova dokazuje i mladi Džon Gerke, koji je zahvaljujući jednoj rečenici napisanoj na Tviteru dobio sastanak svog života, sa jednom od najlepših sportistkinja sveta.

>>> Teniserke guzama raspametile muški svet: Dominiraju dve Srpkinje, uz najbolju prijateljicu Ane Ivanović (VIDEO)

Kanađanka Eženi Bušar je jedna od najatraktivnijih teniserki, iako u poslednje vreme ne beleži tako dobre rezultate. Zahvaljujući lepoti i sjajnom telu izuzetno je zanimljiva marketinški, a posebno je voli muška publika.

Takođe, veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako u noći Super Boula tvitovala o samom toku meča, a kada je delovalo da će Atlanta Falkonsi da dođu do pobede, napisala je ''znala sam da će Atlanta da pobedi''.

Međutim, brzo je dobila odgovor mladoh Džona, koji joj je uzvratio, ''ako Petriotsi pobede, hoćemo li da odemo na dejt?''. Bušarova je pristala, a magija Toma Brejdija i Nju Inglanda u poslednjoj deonici donela je mladom momku ispunjenje sna.

Bušarova je odmah posle utakmice napisala ''lekcija naučena, nikada se ne kladi protiv Toma Brejdija'', a zatim upitala momka gde živi.

Mlada Kanađanka je održala obećanje i nekoliko dana kasnije izašla sa nepoznatim momkom od koga je izgubila opkladu na Tviteru. Zajedno su otišli na utakmicu Bruklin Netsa. Očigledno da se sjajno provela, čim je na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima ga ljubi u obraz, a obećala je i da će zajedno izaći i na drugi sastanak.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo. Nema sumnje da mnogi zavide Džonu, naročito oni koji su takođe iste večeri odgovarali Bušarovoj na Tviteru, žaleći što oni nisu upitali istu stvar, zbog koje bi bili na mestu Džona.

Bušarova je posle dejta bila oduševljena, a svoje utiske iznela je za TMZ.

- Najbolji dejt ikada! Pokupio me je kod mog hotela kao džentlmen, kupio mi je mali poklon i uživali smo na utakmici uz teren. Srećna sam da je normalan. Sigurno će biti drugog dejta - rekla je Bušarova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA