≫ 

PARTIZAN OTROVAN PRED KUP: Crno-beli otkrili uzrok oboljenja košarkaša i trenera posle detaljnih analiza

Crno-beli izdali saopštenje posle oboljenja pojedinih igrača i stručnog štaba

  • 88

Partizan se oglasio Saopštenjem na svom sajtu nakon što su stigli rezultati analize uzroka teškog oboljenja stručnog štaba i pojedinih igrača crno-belih. Nekoliko njih nije bilo u mogućnosti da igra na Kupu Radivoja Koraća u Nišu, a zbog istog uzroka ni Aleksandar Džikić nije mogao da vodi ekipu.

Prenosimo Saopštenje u celosti:

Dragi navijači Partizana, poštovani građani,

KK Partizan NIS obaveštava javnost da su stigli zvanični rezultati analize uzroka teškog oboljenja stručnog štaba, igrača i osoblja našeg kluba tokom finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Posle analize, konstatovano je da su članovi našeg tima oboleli od salmonele, izuzetno teškog crevnog oboljenja koje je posledica trovanja hranom.

Usled trovanja, KK Partizan NIS je pretrpeo i još uvek trpi ogromnu štetu, jer je u značajnim utakmicama nastupao bez pomoži važnih igrača i prvog trenera, a izgledno je da će u oslabljenom sastavu nastupati još izvesno vreme.

Takođe, na ličnoj osnovi, ogromnu štetu su pretrpeli i svi pojedinci koji su bili otrovani: treneri Aleksandar Džikić i Nenad Čanak, košarkaši Vilijam Hečer, Vanja Marinković, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, Miloš Koprivica, Mihajlo Andrić i Uroš Luković, kao i sportski direktor Dragan Todorić.

Košarkaši koji su bili hospitalizovani, pušteni su iz bolnice na oporavak i kućno lečenje koje će potrajati u zavisnosti od individualnih reakcija na terapiju svakog od pojedinaca.

U narednom periodu će se utvrđivati kako je do trovanja hranom došlo. Ovim putem, KK Partizan NIS se javno uzdržava od davanja bilo kakvih paušalnih procena na temu uzroka trovanja igrača i članova stručnog štaba crno-belih, sve dok se nedvosmisleno ne utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj.

Takođe, beskrajno se ovim putem zahvaljujemo navijačima koji su u veoma teškoj situaciji pružili fantastičnu podršku svom klubu, još jednom pokazujući da su najbolji na svetu.

Sportski pozdrav,

KK Partizan NIS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan pfc

    27. februar 2017 | 12:05

    Nista na ovom svetu nije slucajno,a posebno ne ovakve stvari,zna se kroz istoriju kako se konkurencija eliminisala za stolom,a mi imamo jako pakosnog suparnika,drzite oci sirom otvorene I nemojte ici na ruckove sa gradonacelnikom iz 1994 godine

  • SRBIJA

    27. februar 2017 | 12:56

    Odma da naglasim da nisam navijac! Citam ove komentare vjerovatno od strane i jednih i drugih navijaca i zgrozena sam! Da li ste vi svjesni sta je Salmonela? Kakvo se oboljenje razvija? Infektivno oboljenje koje moze da ima i smrtni i ishod. Ima li imalo duse u vama ljudi? Hvala Bogu sto nije doslo do komplikacija i sto su svi dobro. Zbog navijanja klevecete ljude, cc. Zapitajte se kakvi smo mi to ljudi i kakva smo nacija. Pozdrav braco i sestre!

  • Звездa €^®®¥¥£©

    27. februar 2017 | 12:39

    Они који верују у теорије завере, вероватно су били "отровани" и Реал, Барса, Фењер, Галата, Уникс...отровала их звездина игра и одбрана.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA