Lalatović zabrinut pred duel sa Radom: Nismo kompletni, a oni su dobri

Utakmica 25. kola Superlige između Čukaričkog i Rada igra se u sredu od 18 sati na Banovom brdu.

  • 1

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da je zabrinut uoči duela protiv Rada u 25. kolu Superlige jer ima problema da sastavi tim, a rival je najkvalitetniji do sada.

- Najverovatnije neću moći da računam na jako bitne igrače - Ognjena Ožegovića, Petra Jovanovića i kako stvari stoje Marka Docića. Za svaki tim je puno kad vam ne igraju tri standardna igrača, još kad se uzme u obzir da u timu imamo fudbalere koji su sad standardni, a nisu odigrali po godinu dana utakmicu zbog teških povreda, to nam otežava meč i zato sam zabrinut", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Ipak, kako je naveo, apsolutno veruje u svoje fudbalere.

- Imamo kvalitet, ali ne volim puno da rotiram kad se ekipa uigra. Taman smo počeli da igramo na onom nivou na kom želim, ali se nadam da se njihovo odsustvo neće osetiti i da će ih igrači koji započnu meč dostojanstveno zameniti

Daljinac baner

Lalatović je dodao da je Rad najkvalitetniji rival za njegov tim od početka prolećnog dela sezone.

-Tu prevashodno mislim da imaju mlade i perspektivne igrače, koji igraju već dve ili tri godine u Superligi poput povratnika Rodića koji je igrao Ligu šampiona mladih, zatim reprezentativca Lutovca, Mladenovića, Denića, Maraša" zaključio je Lalatović.

Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA