≫ 

Otkrivena misterija Obamejangove maske: Najbolji fudbaler Dortmunda navukao na glavu izmišljenog superheroja (FOTO) (VIDEO)

Gabonac je rešio misteriju svoje proslave gola

  • 0

Pjer Emerik Obamejang je posle gola u duelu protiv Šalkea postao predmet priče širom planete, ali ne zbog gola, već zbog neobične proslave, kada je na glavu stavio masku za sada nepoznatog superheroja.

Mogi su se pitali šta je to što je Gabonac imao na glavi nakon što je zatresao mrežu, jer takav superheroj dosad nije viđen. Obamejangu nije strano da posle golova na glavu stavlja maske različitih superheroja, a do sada je posle nekih golova stavljao Spajdermena i Betmena, a sada je u pitanju superheroj izmišljen za marketinške svrhe Najkija, čije je promo lice napadač Borusije.

U pitanju je ''Maskirani finišer'', napravljen za Najkijevu PR akciju. To je potvrdio i sam Obamejang, koji je na svom profilu na Instagramu objavio video sa reklamom Najkija sa ''Maskiranim finišerom''.

Pitanje je samo kako će na ovo reagovati čelnici Borusije, pošto je klub iz Dortmunda sponzorstvom vezan za Pumu.

A post shared by Aubameyang (@aubameyang97) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA