Nikolić ironijom odgovorio na prozivku Terzića da se Partizan provukao u tri derbija!

Nikolić ne želi da komentariše dešavanja van terena

  • 6

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je danas da ne očekuje da će prva polufinalna utakmica Kupa Srbije protiv novosadske Vojvodine rešiti pitanje finaliste, ali da veruje u dobar rezultat svog tima.

- U polufinalu se igraju dve utakmice i ne očekujem da će sutrašnja rešiti bilo šta. Ne očekujem rezultat koji će jednoj ekipi obezbediti plasman u finale. Partizan uvek ide na pobedu ali kup je specifično takmičenje i gol u gostima ima dodatnu težinu. Može da vredi i duplo, što bi nam pred revanš donelo dobre mogućnosti. Kao trener Partizana nikada ne razmišljam o nerešenom rezultatu - rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana u sredu od 19 časova u Novom Sadu igraju protiv Vojvodine prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. Crno-beli su u subotu u prvenstvu pobedili Vojvodinu sa 1-0 a Nikolić je rekao da nije lako pobediti bilo koju ekipu dva puta u četiri dana.

- Partizan ima kvalitet i to je demonstrirao u ovoj seriji od 29 utakmica bez poraza, u kojoj je 26 pobeda. U toj seriji bilo je i tri derbija, utakmice sa Vojvodinom i ostalim kvalitetnim ekipama. Ima još sedam, odnosno potencijalnih osam utakmica do kraja sezone, a moji igrači vrlo dobro znaju šta je naš put, kako smo došli do ove serije i šta ih očekuje. Njihova glad za pobedama sada mora biti i veća - rekao je Nikolić.

On je dodao da mu ponašanje igrača Partizana daje razlog za umereni optimizam ali da još ništa nije osvojeno i da oni moraju da budu svesni svih okolnosti u kojima su se nalazili u prethodnih devet meseci i u kojima će se tek naći.

Deo uprave Vojvodine je u drugom poluvremenu utakmice u subotu napustio stadion Partizana zbog uvredljivog skandiranja navijača crno-belih. Upitan da li tenzije utiču na igrače Nikolić je odgovorio odrično.

- Te tenzije nemaju veze sa nama. Koncentracija tima mora da bude na onome gde možemo da utičemo. Mi svoju istinu tražimo na zelenom tepihu - rekao je Nikolić.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u ponedeljak je rekao da se Partizan sva tri puta provukao u večitim derbijima, iako su crno-beli dva puta pobedili a jednom odigrali nerešeno sa Zvezdom. Nikolić tu izjavu nije želeo da komentariše.

- Nemam vremena da pratim svaku vest koja izađje u medijima. Koncentrisan sam na igru, oporavak igrača i na stvari koje su za mene najvažnije. Drugim stvarima se ne bavim. Ja sam čovek sporta a i dobro je što postoji kritika u javnosti za sve što se dešava u sportu - pomalo ironično je rekao Nikolić.

Vojvodinu će u sutrašnjoj utakmici predvoditi novi trener Radoslav Batak. Nikolić je rekao da njega ne poznaje kao trenera već kao igrača.

- Znam da je profesionalnu licencu dobio u Crnoj Gori. Ovo je za njega velika šansa jer je velika stvar biti trener Vojvodine. Želim mu sreću, ali posle utakmice protiv nas - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    25. april 2017 | 13:16

    Dosadili ste vise sa prozivkama i jedni i drugi . Bolje bi bilo da naucite da igrate fudbal a ne da ispadate u prvim kolima evro kupova . Samo trujete navijace pa se posle zalite na nasilje na stadionima.

  • Severac

    25. april 2017 | 15:42

    Jadno, mizerno, gadno je da čovek koji je pre tri godine kao trener vojvodine povlačio ekipu sa terena protiv partizana, i koji je izjavio sledeće ,citiram, " Opšte je poznato kako Partizan osvaja titule" sada izigrava većeg grobara od Bjeke I Zeke zajedno

  • Skorpion

    25. april 2017 | 14:10

    Da li je moguce da sam i ovo docekao, prvi put u zadnje tri-cetiri godine da u nekom intervjuu nije "plakao" i kukumavcio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA