≫ 

Crnogorci i Leonardo doneli pobedu Partizanu: Nastavlja se potera crno-belih za Zvezdom (VIDEO)

Ovo je bila treća utakmica u nizu u prvenstvu za crno-bele u kojoj su dali makar tri gola protivniku

  • 72

Po 31. put zaredom, Partizan je neporažen! Crno-beli su savladali Napredak u trećem kolu plej-ofa rezultatom 3:1.

Pobedu ekipi Marka Nikolića donela je "crnogorska veza" - reprezentativci Crne Gore Marko Janković i Nebojša Kosović bili su strelci u Humskoj, da bi trijumf potvrdio Leonardo pred oko deset hiljada navijača. U bukvalno poslednjoj sekundi poraz Kruševljana je ublažio Kasalica.

Poslednji poraz su crno-beli upisali u avgustu 2016, kada ih je sa 2:1 savladao Spartak iz Subotice, a trenutno su i u seriji od tri utakmice na kojima su dali makar tri gola protivniku.

Interesantno, na utakmici je sviran samo jedan žuti karton (Kosović).

Partizan - Napredak 3:1 (0:0)

(Janković 47, Kosović 57, Leonardo 75 - 90+2 Kasalica)

Partizan: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Jevtović, Kosović, Janković (od 77. Đuričković), Leonardo (od 82. Mihajlović), Đurđević, Tavamba (od 56. Ilić).

Klupa: Jovičić, Mihajlović, Đilas, Đuričković, Ilić, Radin, Jovanović;

Napredak: Petrović, Cvetković, Simonović, Tubić, Urošević, Šljivić, Eskić (od 70. Šarac), Alivodić, Markoski (od 60. Kasalica), Ndiaje, Vukanović (od 77. Jese Sekidika).

Klupa: Tatić, Projić, Vulić, Beljić, Šarac, Kasalisa, Sekidika.

Sudija: Vlado Glođović

U ne preterano sadržajnoj utakmici, pitanje pobednika bilo je rešeno, dakle, u prvih 15-ak minuta drugog poluvremena, u periodu kada crno-beli na utakmicama prosečno i najviše tresu mreže protivnika. U oba gola direktno je bio uključen i Leonardo.

U prvom poluvremenu bilo je interesantno jedino na startu, kada je na snazi bio početni pritisak Partizana. Golman Petrović je imao više posla, ali nisu to bile previše opasne situacije pred samim golom. Intenziter je opadao posle 20. minuta, kada je zapravo Napredak imao više loptu u nogama. Nisu mnogo toga uradili sa tim...

>>> Kljajić zamalo poklonio gol Napretku: Pogledajte grešku Partizanovog golmana! (VIDEO)

Crno-beli su na najbolji mogući način otvorili drugi deo igre - od početka se isplatio konkretniji pristup kada je Leonardo šutirao sa distance, blokirao je neko to iz odbrane Napretka, a lopta se sama namestila Jankoviću da lako savlada golmana Petrovića.

Desetak minuta kasnije u igru je ušao Saša Ilić umesto Tavambe, da bi svega nekoliko sekundi kasnije Partizan duplirao. Odličnu dugu loptu je poslao Kosović do Leonarda, koji je u pravom trenutku prosledio loptu do Kosovića, koji je duplirao vođstvo.

Povukao se posle malo Partizan, posle ulaska Filipa Kasalice na teren želeli su crno-beli da sačuvaju prednost. Iz prekida su uspeli da je uvećaju - fantastičnim golom Leonarda iz slobodnjaka...

U samom finišu meča su Kruševljani stigli do pogotka, u poslednkoj sekundi je Kljajića savladao Kasalica.

Partizan u petak gostuje Javoru, a 10. maja igra revanš sa Vojvodinom u polufinalu Kupa. Sledi domaćinstvo Voždovcu, da bi potom gostovao u Nišu Radničkom, i na kraju 21. maja dočekuje Mladost.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    30. april 2017 | 17:46

    Gazi Partizane!

  • Belasica

    30. april 2017 | 15:52

    Samo napred Partizan!!!!!

  • Звездa €^®®¥¥£©

    30. april 2017 | 15:47

    Док нису штеловали, они губили. Чим је почело са "играма", одмах прелази, "њихове" судије, као у дербију...али не мора се бити први увек са +32. Може и са истим бодовима. Тако би слађе кмечали.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA