≫ 

Acu Lukasa posle 7 godina u istoj emisiji pitali o najvećoj tugi u životu zbog koje se zamalo ubio: Uzdahnuo je, pa dao odgovor koji će oduševiti Delije (VIDEO)

Novinarka kultne emisije je posle 7 godina postavila isto pitanje jednom od najpopularnijih srpskih pevača. Ovoga puta je izmenio odgovor, ali je on ponovo vezan za njegov voljeni klub

  • 6

Jedan od najpopularnijih srpskih pevača, Aleksandar Vuksanović, poznatiji pod umetničkim imenom Aca Lukas, veliki je navijač Crvene zvezde.

U više navrata je Lukas isticao koliko vodli Zvezdu, a jedan od najjačih pokazatelja bila je izjava u emisiji Balkanskom ulicom pre sedam godina, kada je na pitanje šta mu je najteži trenutak u karijeri odgovorio ''Poraz Zvezde od Kelna 1989. godine.

Foto: Marko Todorović

>>> Javio nam se Keba posle novog hita Delija: Vrebaću ih iza svakog ugla! (VIDEO)

- Nećeš da se naljutiš, ali stvarno najiskrenije ću da ti kažem. Kad je Zvezda izgubila od Kelna 1989. godine. Ovde smo pobedili 2:0, a tamo izgubili 3:0. Hteo sam da se ubijem. Ali zaista - rekao je tada Aca Lukas.

Pogledajte na 31.25 kako Lukas otkriva trenutke najveće tuge, koji su vezani za Zvezdu, i 2010. godine, kao i sedam godina kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidza zvezdas

    1. maj 2017 | 18:00

    Aca Veliki Delija vidi se to u dusi da si ti meni ziv i zdrav i da imas jos hitove i jos zurke a ali ti zelim da snimis pesmu o zvezdi.

  • Skorpion

    1. maj 2017 | 18:59

    Aco, napravi jednu "tugovanku" pa je pokloni Grobarima, kada kmece i placu neka to rade uz muziku, bice im lakse.

  • Dr. za rock and roll

    1. maj 2017 | 19:20

    Kako se brzo stari nakon 40-te, 7 godina razlike ko 15 da je ostareo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA