≫ 

Murinjo zagrmeo u svlačionici: Nećete me više blamirati po Fejsbuku i Tviteru!

Menadžer Mančester junajteda zabranio fudbalerima stvar koju obožavaju

  • 2
Foto: Guliver/ Mike Hewitt/Getty Images Foto: Guliver/ Mike Hewitt/Getty Images

Žozeu Murinju je dosta - svim igračima Mančester junajteda je zabranio da koriste društvene mreže u određenim situacijama.

Portugalac nikad nije bio miljenik ovakvog načina zabave među fudbalerima, ali je baš nedavno govorio kako mora da ima razumevanja za nove generacije.

- Pre deset godina, u svlačionici nijedan igrač nije imao telefon. Sad to, kao trener, morate da prihvatite. Ako se pobunite, dolazi do sukoba sa igračem. Da li možete da zaustavite igrača da uradi nešto glupo na društvenim mrežama? Nema šanse - rekao je Murinjo.

Izgleda i njegovo razumevanje ima granicu.

Kako prenosi "Independent", Murinja je iznervirala količina sadržaja iz kluba koje fudbaleri javno postavljaju na svoje profile.

Tako sada nijedan igrač ne sme da postavi na Tviter, Fejsbuk, Snepčet i Instagram ni fotografiju ni snimak sa treninga dva dana pre utakmica, a pogotovo zapise iz autobusa na putu ka stadionu.

Na ovaj način Murinjo želi da igrači ostanu potpuno fokusirani u osetljivim momentima, pogotovo pred utakmicu i na sam dan iste.

Ovo sve je objašnjeno igračima i njihovim timovima za društvene mreže, a sve to u Murinjovom cilju da promeni način razmišljanja u timu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA