FIFA ukinula suspenziju Mesiju za psovanje pomoćnog sudije

Mesiju progledali ipak kroz prste

  • 1

Komisija za žalbe Međunarodne fudbalske federacije ukinula je suspenziju kapitenu Argentine Lionelu Mesiju od četiri utakmice zbog psovanja pomoćnog sudije na utakmici kvalifikacija za Mundijal protiv Čilea.

 

Kako se navodi u saopštenju, utvrđeno je da je Mesijevo ponašanje za kritiku, ali da ne postoji dovoljno dokaza da bi se opravdala kazna od četiri utakmice.

 

Mesi je nakon iskljucenja protiv Čilea propustio utakmicu protiv Bolivije, a u tim "gaučosa" vratiće se za duel sa Urugvajcima 31. avgusta, koji bio mogao da bude odlučujući.

 

Argentina četiri kola pre kraja kvalifikacija u Južnoj Americi zauzima petu poziciju, koja vodi u baraž, sa 22 boda, bod manje od Urugvaja i Čilea i dva boda manje od drugoplasirane Kolumbije.

 

Lider kvalifikacija je Brazil sa 33 boda, koji je već obezbedio mesto na finalnom turniru u Rusiji.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip Djapic

    5. maj 2017 | 17:49

    Tim fudbalerima koji zarabjuju storine miliona i snimaju najskuplje reklame normalno je da im se dozvoli da i dalje uzimaju pare zato sto ti isti ljudi sto ih oslobadjaju uzimaju pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA