Partizan u problemu pred Borac! Hečer povređen, Gordon ima privatnih problema!

Crno-beli pokušaće da ostvare novu pobedu u KLS Superlige

  • 13

U 5. kolu Mozzart Superlige Srbije, Partizan NIS dočekuje čačanski Borac. Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" je na programu u subotu, 6. maja od 19.30 sati.

 

U prva četiri kola domaćeg šampionata, crno-beli su zabeležili tri pobede i jedan poraz, dok naš Čačani imaju pobedu manje.

 

Partizan je u određenom problemu pred ovaj meč jer ne može da računa na tri igrača. Robinson je otpušten, Hečer se tek u petak pojavio na treningu posle povrede zgloba i pitanje koliko će moći da igra, a Gordon ima "provatnih problema" mada se ne navode kojih.

 

Tako će crno-beli samo sa domaćim snagama dočekati Borac. Trener crno-belih, Aleksandar Džikić je u najavi meča je rekao:

 

- Naš sledeći protivnik ima dobro izbalansiranu ekipu, sa potpunom formacijom. Bekovska linija je miks vrlo iskusnih i igrača koji se dokazuju, dok je centarska linija vrlo pokretljiva i to im daje mogućnosti za određene adaptacije u igri.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Na terenu uvek imaju tri beka, težište igre u napadu je na njima, ali je zanimljivo da su na poslednje tri utakmice tri različita visoka igrača bili prvi strelci".- naglasio je Džikić.

 

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA