≫ 

TERZIĆ GRMI: Dve godine ruše Zvezdu i neće je kontrolisati dok sam ja tu! Kokeza je neformalni gazda Partizana

Prvi operativac crveno-belih neočekivano odlučio da se obrati javnosti i ''udari'' na prvog čoveka FSS

Činilo se da je vanredna konferencija, ali je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić već na početku svog izlaganja istakao da je u pitanju redovna.

A na njoj se prvi operativac crveno-belih najviše bavio predsednikom FSS Slavišom Kokezom, optuživši ga da navija za Partizan i da ruši najtrofejniji srpski klub već dve godine.

>>> Oglasila se Sudijska komisija FSS: Sudija Široki i njegov pomoćnik su oštetili Radnički protiv Partizana!

- Kokeza ne može kontrolisati Zvezdu dok sam ja tu. On već dve godine ruši Zvezdu. Kada je u avgustu otišao iz Zvezde, on se slizao s Karadžićem. Od avgusta 2015. njih dvojica su jedno - rekao je Terzić i dodao:

- Ja ne zameram Kokezi što navija za Partizan, ni što ga je pogodila sujeta što je oteran iz Zvezde, ali hoće da vlada u oba kluba. Kokeza ima bolesnu ambiciju da mu pripadne fudbal u Srbiji kao ratni plen, ove sezone nismo imali mehanizme da to zaustavimo.

Teško je kada ispred sebe imate dva rivala – Partizan i predsednika FSS, Slavišu Kokezu. Slaviša Kokeza je neformalni gazda Partizana, to svi znaju, ceo grad, cela država.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Osvrnuo se Terzić na sve šta se prethodnih nekoliko dana dešavalo u klubu, a pomenuo je i predstojeću Skupštinu.

- Svedoci smo ovih dana šta se dešava, da mnogi koji ne žele dobro Zvezdi žele da prikažu da je klub na ivici provalije. Da li 4. ili 5. juna će biti izbori, a posle toga ide Skupština gde ćemo podneti izveštaj.. Bez obzira na ishod Skupšitne, ja ću kao profesionalac uvek osećatida je Zvezda imala neuspešnu sezonu jer nije osvojila titulu - rekao je Terzić i nastavio:

- Dva glavna cilja kluba trebalo bi da budu: finanisjska stabilizacija kluba i osvajanje šampionskih titula ili uraditi nešto na evropskom planu. Nije smak sveta ako Zvezda ove sezone ne bude šampion. Nije to jedini parametar. Imamo mnogo stvari kojima možemo da se pohvalimo, ali o tome ću govoriti na Skupštini.

- Mnogo toga je urađeno na štetu Zvezde. Ne da bih sebi pravio alibi. Nije problem da Zvezdan Terzić ode iz kluba. Podneću račun Skupštini šta smo uradili za tri godine. a uradili smo mnogo više nego što su drugi očekivali. Ponosan sam što sam klub zatekao na tom, a kada ga budem ostavljao da ću ga ostaviti na ovom nivou. Otišao je veliki Dragan Džajić, otići će i Zvezdan Terzić, u junu ili za 10 godina.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Terzić je mišljenja da je Zvezda u finišu pokradena, kao i radnički iz Niša protiv partizana.

- Zvezda ima bolji i kvalitetniji tim od Partizana, ali uticaj sudija je taj koji odlučuje nijanse.  Setite se derbija kada je Leonardo trebalo da bude isključen. Široki je u Nišu dobio telefonske instrukcije kako da sudi na štetu Radničkog. Partizan ove sezone radi kao što je radio kod Tomislava Karadžića. Spin majstori iz Partizana po receptu Duška Vujoševića iz KK su preneli to na fudbal, da je Zvezda državni projekat - jasan je Terzić koji se osvrnuo i na vezu Brana Mićunovića sa Zvezdom:

- Branislav Mićunović jeste moj prijatelj 30 godina, ja sam ponosan na naše prijateljstvo, ali on nema veze za Zvezdom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA