Oglasila se Sudijska komisija FSS: Sudija Široki i njegov pomoćnik su oštetili Radnički protiv Partizana!

Takođe, oštećen je i Napredak u meču protiv Mladosti iz Lučana

  • 38

Pomalo neočekivano, ali u pravi čas, oglasila se Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije!

Dva dana posle pretposlednjeg kola plej-ofa i plej-auta u kom su viđeni neki određeni sudijski propusti, zatim i soapštenja klubova.

Ukratko, Sudijska komisija FSS ''priznala'' je da su Napredak i Radnički oštećeni protiv Mladosti iz Lučana i Partizana.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Zbog objektivnog informisanja javnosti, a u skladu sa Sudijskom konfencijom UEFA čiji smo i mi potpisnici, prinuđeni smo da reagujemo i iznesemo činjenično stanje posle najnovijih optužbi i saopštenja FK Radnički iz Niša i FK Napredak.

- Na utakmici FK Mladost – FK Napredak sudija je evidentno napravio propuste na štetu FK Napredak u smislu tehničkih i disciplinskih mera.

- Na utakmici FK Radnički –FK Partizan sudija je na samom početku utakmice imao propust u izricanju disciplinske mere (kartona prema igraču Urošu Đurđeviću iz Partizana), kao i pomoćni sudija koji je pogrešno procenio i zaustavio napad domaće ekipe (signalizirao ofsajd).

- Sudijska komisija se više neće oglašavati i odgovarati na raznorazna saopštenja klubova , ali će nastaviti da prati i donosi adekvatne mere i sankcije u skladu sa propisima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare41

    19. maj 2017 | 12:25

    Ova sudijska komisija ima neka posebna pravila.Pa kako ih nije sramota da ista komentarisu kad su priznali onaj Zvezdin gol iz auta,a onda cigani od muke poceli da haluciniraju igranje rukom.A kad se setim posle poslednjeg odigranog derbija kako sami panteri komentarisu kako im je ovo najdraza titula jer su je uzeli bahato uz pomoc sudijja i to je cak vecina zvezdasa priznavala sve dok Partizan nije preuzeo prvo mesto.Prvenstvo celo ste namestali i na silu gurali neke strance pritom ste trosili na igrace vise nego Partizan al na kraju vise nije moglo vestacki da se gura

  • GP

    19. maj 2017 | 14:42

    Nesto vas nisam cuo da ste se oglasavali posle onoh "ofsajda" Vozdovcu, Cukarickom, Mladosti protiv zvezde, a ni povodom prvog penala u Ivanjici i iskljucenja igraca Javora. Mora da je ovo Mrakiceva komisija! Niste cak pomenuli ni onaj ofsajd Mihajlovicu u Nisu, ni penal nad Djurdjevicem (ili samo vasa zvzedana ima pravo na penale), a i za ovak karton sto napominjete ne rekoste koje boje, jer dusmani odmah misle crveni, pa time samo dolivate ulje na vatru. Kod vas je nekakva selektivna pravda.

  • GROBAR spalio Đenku

    19. maj 2017 | 13:18

    Inace u Ivanjici je sve regularno.To se isto treba pomenuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA