Zvezdini juniori izgubili sve mečeve na završnom turniru Evrolige

Crveno-beli nisu uspeli da ponove prošlosezonski rezultat kada su igrali finale

  • 7

Juiniorski košarkaški tim Crvene zvezde "izgoreo je u želji" na završnom turniru Evrolige  "Adidas Next Generation" i bez pobede vraća se kući.

Nakon odlične sezone i osvojenog prvog mesta na kvalifikacionom turniru u Beogradu, Zvezdini juniori poraženi su u sva tri susreta u grupnoj fazi završnog turnira u Istanbulu.

>>> Megini klinci posle Reala srušili još jednog velikana, na korak su do finala Evrolige!

U prvom susretu bolja je bila ekipa CSKA, iako su crvneo-beli tokom većeg dela meča imali prednost, u drugoj je francuski Pariz slavio, a u poslednjem kolu i španska Barselona je bila bolja od jednog od dva srpska predstavnika u Istanbulu (drugi je Mega).

Katalonci su pobedili ubedljivim rezultatom 87:66 (15:22, 11:33, 13:20, 27:14).

U ekipi Crvene zvezde mts najbolji pojedinci bili su Vuk Đorđević sa 19 poena, dok je Paunovi dodao 11, a Aleksa Uskoković 10.

U pobedničkom timu sjajan je bio Martinez sa 24 postignuta poena.

Tokom uvodnih 10 minuta igre crveno-beli momci su uspevali da drže priključak protiv favorizovane Barse, da bi u drugoj deonici španski tim u potpunosti preuzeo kontrolu i sa 33:11 okončao tu deonicu i otišao na veliki odmor sa +28.

U drugom poluvremenu nije bilo većih uzbuđenja, košarkaši Zvezde su poslednju deonicu uspeli da dobiju sa 27:14 i na kraju koliko toliko ublaže poraz. Loš šut spolja srpskog tima sa dve pogođene trojke iz čak dvadeset pokušaja u mnogome je pomoglo Špancima da ubedljivo slave na kraju rezultatom 87:66.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko,

    20. maj 2017 | 16:14

    Kakav ih trener vodi( Klipa-n), nista se bolje nije moglo ni ocekivati! Jedino Uskokovic i Paunovic imaju talenat i predstavljaju perspektivu! Ali nema tog talenta koga Radonjic nece ignorisati, upropastiti, ili oterati iz Zvezde!Od Ristica,Rebica,Stojanovica.. do Simanica i Radanova! Videli smi i neki dan sramni poraz od glodara u poslednjoj sekundi! Dao priliku onom glodarcini Velickovicu da se seiri i busa u grudi, umesto da ga je poslao u misju glodarsku rupu!Da neksko osvojimo i ovo prvenstvo i da se zahvalimo Radonjicu!

  • super

    20. maj 2017 | 16:14

    dobro je..da se ne pocne i u njih ulagati i pravit lazni drzavni projekat..super..vratite ih da sakupljaju limenke..tu su prvaci

  • Bojan pfc

    20. maj 2017 | 19:45

    Slava im

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA