PAZITE SE, NOVAK OPET IMA ONAJ SJAJ U OČIMA: Vilander nahvalio Đokovića i upozorio ga na narednog rivala!

Šveđanin misli da je Srbin ponovo srećan jer igra tenis

  • 7
Novak Đoković, Endi Mari, Mats Vilander Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/Black Chat

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je bio dominantan i savladao Portugalca Žoao Souzu 6:1, 6:4, 6:3.

Za četvrtu pobedu u isto toliko meceva sa Souzom, svaku bez izgubljenog seta, srpskom asu bilo je potrebno nešto vise od dva sata.

To je nateralo čak i Matsa Vilandera da u svom komentaru upozori ostale tenisere da branioca titule.

- Mislio sam da će meč protiv Žoaoa Souse za Novaka biti nezgodan, jer zapravo još ne znamo kako stoje stvari sa njegovim igranjem. Odigrao je dobro u prvoj rundi, iako je Sousa takmičar koji ima dobre napade i pokrete – Đoković ga je potpuno uništio. Sousa je opasan protivnik kada njegovi suparnici ne igraju dovoljno dobro i nisu fokusirani. Mislim da je Đoković opet dobio onaj sjaj u očima. Srećan je jer opet igra tenis, njegovi udarci su veoma dobri. Zato, pazite se Novaka Đokovića - rekao je Vilander.

Dijego Švarcman će biti sledeći test za Đokovića.

- On je odličan na šljaci sa veoma dobrim stavom. Ne pravi previše grešaka. Nema toliko dobar servis, ali je agresivan i veoma brz igrač. Dakle, Novak će morati da se potrudi, nije dovoljno samo da osvoji prvi set i da se nada pobedi. Biće teško.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA