Otkriveno kolike će biti plate novih trenera Zvezde i Partizana!

Treneri večitih će imati identičnu platu, s tim da će Đukić dobiti bonuse ukoliko uvede klub u Ligu šampiona

  • 17
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda i Partizan će u novu sezonu ući sa novim trenerima, pošto će Vladan Milojević biti predstavljen na Marakani, a Miroslav Đukić u Humskoj u razmaku od dva sata.

Promocija Milojevića zakazana je za 13 časova, a Đukića u 15.00.

>>> I ja sam navijao za Zvezdu, ali svako dete greši: Nezaboravna izjava novog trenera Partizana! (VIDEO)

Takođe, procurela je i informacija o njihovim platama. Naime, i Đukić i Milojević će imati približnu platu, s tim da će novi trener crno-belih imati i bonuse u slučaju da uvede ekipu u Ligu šampiona.

- Đukić će od Partizana dobiti oko 300.000 evra, plus bonus za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. On će u stručni štab dovesti trojicu novih saradnika - naveo je izvor Informera iz Humske.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Vladan Milojević takođe je od Zvezde tražio da ima identičnu platu kao što će njegov kolega imati u Humskoj. Zvezdan Terzić je pokušao da spusti njegove zahteve za platu, pa je u poslednjim trenucima došlo do pregovora i sa italijanskim trenerom Benitom Karboneom.

Ipak, na kraju je postignut dogovor sa Milojevićem, pa će doskorašnji trener Panioniosa, koji je prethodne sezone bio jedno od najvećih iznenađenja grčke lige potpisati ugovor u trajanju od godinu dana sa Crvenom zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    5. jun 2017 | 08:53

    Sve to placa ovaj napaceni narod,

  • Dragan

    5. jun 2017 | 08:46

    Opet je dobro jeftiniji od Grofa!

  • Japanska jabuka

    5. jun 2017 | 08:44

    Ove godine cemo se boriti za opstanak moja Zvezdo.Predsednice reaguj je li tvoj klub ili nije?Oteraj Terzica a mi tvoji vojnici sa severa uvek uz tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA