≫ 

Zvezda predstavila novog trenera i sportskog direktora, ali i dva glavna cilja za sledeću sezonu (FOTO) (VIDEO)

Mrkela i Milojević se vratili na Marakanu

  • 47

Crvena zvezda je zvanično dobila novog trenera i sportskog direktora kluba!

Vladan Milojević je potpisao ugovor na godinu dana sa najtrofejnijim srpskim timom, uz mogućnost produžetka saradnje, dok se Mitar Mrkela obavezao na trogodišnju vernost.

Njih dvojicu je na najvećem srpskom stadionu predstavio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Zadovoljstvo mi je da vam predstavim Mitra Mrkelu i Vladana Milojevića, mada ih ne treba mnogo predstavljati. Reč je o velikim navijačima Zvezde. Mrkela je igrao za Zvezdu, radio u omladinskoj školi, potom u OFK Beogradu, a zatim i toliko godina u Savezu - rekao je Terzić i nastavio:

- Milojević je čovek koji je prohodao u Zvezdi. Karijeru je počeo u Zvezdi kao trener mlađih selekcija. Osvojio je omladinsku ligu Srbije i stvorio veliki broj igrača. U Čukaričkom je pokazao stručnost i karakter, a svojim radom i rezultatima se preporučio da bude najozbiljniji kandidat za klupu Zvezde. Njih dvojica su idelan tandem da se afirmiše što veći broj mladih igrača. To je jedan od ciljeva, drugi je šampionska titula.

Zatim se medijima obratio Mrkela.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ovo je moj treći dolazak u Zvezdu. Sedam godina sam bio kao fudbaler, tri i po godine kao direktor omladinske škole. Vrlo dobro znam šta su ciljevi kluba. Ovo nije vreme za velike priče i za velika obećanja. Ovo je vreme za veliki rad. Nadam se da ćete po nekim mojim potezima prepoznato i da Zvezda ide u boljem pravcu. Iz FSS odlazim uzdignutog čela i lepo ispraćen. Zato se i zahvaljujem svim u Savezu s kojim sam sarađivao...Tomislavu Karadžiću, Lakoviću, Ivkoviću, Miloševiću, sada i Kokezi i Bunjevčeviću - istakao je novi sportski direktor i dodao:

- Imamo neke kratkoročne ciljeve koje što pre moramo da uradimo. Izvršili smo analizu postojećeg igračkog kadra i razgovarali smo o pojačanjima. To su prvi ciljevi, a kasnije ćemo reći šta su dugoročni. Forsiranje mladih igrača u prvom timu je neminovnost. Mi imamo dosta mladih igrača koji su budućnost kluba. Dolazi vrlo talentovano '99. godište. Verujem da će oni dodatno napredovati kroz rad Milojevića. Zvezdi je veliki problem bio to što su mladi igrači odlazili u inostranstvo. Učinićemo sve da ove mlade igrače koji sada dolaze izvedemo na pravi put i da ostave neki trag u klubu.

Za kraj, reč je dobio i novi trener Zvezde.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Sve se brzo izdešavalo, ali ovaj poziv nisam mogao da odbijem. Zvezda kad zove onda želite da ostavite neki trag. Ja sam trener od kog nećete čuti neka obećavanja. Svestan sam situacije u koju sam došao. Da nisam, ne bih ni došao. Ciljevi Zvezde su najviši i daću sve od sebe da ih ispunimo - istakao je Milojević:

- Nikad nisam delio igrače na stare i mlade, i to se da videti kroz moj rad. Delim ih na dobre i loše, ondonso na manje lošije od onih koje imam. Mene godište ne interesuje. Svima ću dati šansu da me ubede da je on taj koji zaslužuje dres Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar M.

    5. jun 2017 | 14:07

    Sve je to odlicno ali glavni i odgovorni za sve je ostao u fotelji tako da bilo kakve promene je nemoguce ocekivati dok klub vode poternicari.

  • zvezdo volim te

    5. jun 2017 | 15:27

    Nista od ovoga cim je Terza ostao da nas cedi u nedogled i to uz podrsku placenika sa severa!

  • Pera

    5. jun 2017 | 15:22

    Sve menjaju samo Terza stetocina ostaje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA