Ima top u desnoj nozi: Zbog ovoga vezistu iz Rusije žele i Zvezda i Partizan! (VIDEO)

Branko Jovičić, koji igra za Amkar iz Perma je na meti oba srpska večita rivala

  • 7
Printskrin: Youtube.com/russfootball com Printskrin: Youtube.com/russfootball com

Crvena zvezda i Partizan uveliko rade na pojačanjima za narednu sezonu, nakon što su rešili pitanje trenera dolascima Vladana Milojevića i Miroslava Đukića. Neka imena koja su želje večitih su već poznata, a sada je u javnosti procurelo ime fudbalera koga žele i crveno i crno-beli.

>>> Oglasio se i Filip Stojković: Evo šta je rekao Telegrafu o dolasku u Crvenu zvezdu!

Prema pisanju Žurnala, fudbaler Amkara iz Perma, Branko Jovičić na meti je oba večita rivala. On ima ugovor do leta 2018. godine, ali postoji mogućnost da raskine ugovor i da bez obeštećenja promeni klub.

On je bio jedan od najstandardnijih igrača u Amkaru, a jedno vreme mu je trener bio sadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin. U Amkaru je za tri godine odigrao 63 mečeva i postigao je pet golova. Igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, ima 24 godine i krasi ga snažan šut iz daljine.

Na taj način je postigao nekoliko sjajnih golova u Rusiji. Zvezdi i Partizanu bi pozicija zadnjeg veznog mogla da bude kritična jer će Marakanu najverovatnije napustiti Mičel Donald i Demijen Le Talek, dok crno-beli pokušavaju da zadrže Evertona na toj poziciji, koji bi posle dobrih igara mogao da ima bogate ponude iz inostranstva.

Pogledajte i njegove golove iz Rusije, kao i poteze koji se mogu videti na Jutjubu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA