Iliev oštar zbog nepoverljivih navijača i Leonarda: Ne dozvoljavamo bezobrazluk! (VIDEO)

Jasna je poruka za Brazilca koji želi da promeni sredinu

  • 15

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev bio je prilično otvoren kada je govorio o navijačkim kritikama i statusu Leonarda u klubu.

 

- Iritira nepoverenje u narodu, koje je razumljivo kada nekog ne poznaješ i kada je nešto novo. Ali ako smo za godinu i po dana toliko toga uradili na svim nivoima, i sada posle osvajanja nestvarne duple krune dolazimo do toga da posle pet dana ponovo imamo nepoverenje - počeo je Iliev uz veliku dozu gorčine.

 

- Dovedemo najboljeg mogućeg trenera, gde su pojačanja? Pa koja pojačanja, govori se da treba da se sačuva ekipa, gde da ih stavim? Stalno nešto ne valja, ode jedan štoper, treba da dođe drugi... Ništa im ne valja. Verujem da je to mali deo, mali, ali iritira. Nevernici, gledajte i slušajte da li vas lažem. Sve radimo u interesu Partizana, to smo pokazali.

 

Traži se zamena za Nikolu Milenkovića, koji je otišao u Fjorentinu.

 

 

- S jedne strane se govori kako ne forsiramo mlade, onda ode naš mladi igrač, otvori se prostor za drugog. Naravno da želimo drugog, kvalitetnog odbrambenog igrača. Ali treba da se namesti, da se stvore uslovi i da ga nađemo, da bude pojačanje. 

 

Ipak, u centru pažnje je Brazilac Leonardo, koji je na spisku želja velikog broja evropskih klubova.

 

- Naravno da želim da ostane, ako kažemo da ne može da ide, ne može. Po cenu da dve godine sedi i ne trenira. Mi smo od njega napravili to što jeste i zbog Partizana toliko vredi. To mora da ispoštuje, ko to ne bude poštovao, može biti negativan primer - oštar je Iliev.

 

- Na njemu je ili će shvatiti da smo mi toliko veliki i da on nije ništa bez nas, kao što mi verujemo i njemu smo sve dali jer znamo da je veliki. I samo u tom zajedništvu možemo da budemo i veliki klub i on veliki igrač. Ne dozvoljavamo bezobrazluk.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pufta

    18. jun 2017 | 20:00

    Kao zvezdas kazem svaka cast!!!

  • Kursumlija

    18. jun 2017 | 20:30

    Sta tupis ti iliev majketi?o kakvim igracima pricas?potpisujete ugovor sa sasom ilicem u 40 god.on je tu samo da bi uzimao pare partizanu a fora kao legenda kluba,muljate bre svi do jednog,dajte klince neka cepaju kakav ilic i ostala tatina i mamina druzina to treba najuriti kao i one placenike sa juzne tribine zbog kojih normalan narod ne sme na utakmicu docu.e kada sve to bude kako treba nadajte se punom stadionu a do tada gledajte partizan ti sasa ilic i placena propala bagra sa juzne tribine kao i vas m.vazura itd.

  • Nusknvp

    18. jun 2017 | 19:53

    Tako je Ivice. Niko nije iznad kluba! Idemo u LS- u inat svima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA