Pepe Imaz je Đokoviću mirom i ljubavlju ugasio ubilački instinkt: Surove reči teniske legende o Novakovoj krizi

Ameriklanac je podsetio da je Novak prvi čovek koji je posle 47 godine držao sva četiri gren slema

  • 14

Džon Mekinro se nije libio da kritikuje Novaka Đokovića u kritičnom periodu karijere, a po najnovijoj izjavi, jasno je da za to krivi Pepea Imaza, kontroverznog spiritualnog gurua sa kojim srpski teniser sarađuje.

Legendarni američki teniser smatra da Imaz loše utiče na Novakov "instinkt ubice".

>>> Dobar žreb za Đokovića za pripremu pred Vimbldon!

- Možda je sa emotivne strane osetio da želi da dovede nekoga ko želi da grli ljude. To se ne mora nužno podudarati sa instinktom ubice. To ne znači da ga je odmah izgubio, ali ne želiš da budeš u situaciji gde je sve mir i ljubav, a onda moraš stati nekome na glavu na takmičenju - rekao je Mekinro.

On je podsetio da je Novak imao nekoliko neugodnih okolnosti koje su ga sprečile da pruži najbolje partije, ali veruje da će biti bolji.

- Pretpostavljam da je u pitanju proces koji je u toku. Ali to je kombinacija stvari, bez obzira što se dešavaju van terena. Imao je povredu pre godinu dana, pad, a to je uticalo na ovu situaciju. Verujem da će biti bolje -  rekao je Amerikanac, i istakao:

- Moramo da sagledamo sve ovo za nekoliko godina. Prerano je da kažemo: "Neverovatno". Ima trideset godina, a pričali smo kako će prestići Federera po broju Gren slemova pre samo godinu dana. Ili bar Nadala. Niko nije siguran šta je tačno problem - rekao je Mekinro, i zaključio:

- Sada sigurno možemo da kažemo da je teže ostati na vrhu nego doći do vrha. Svi ti igrači su imali fenomenalne karijere - Novak već ima 12 gren slemova. Pretpostavljam da ne bi trebalo da budemo toliko šokirani jer je to prvi čovek koji je posle 47 godine držao sva četiri gren slema. Lako je misliti da je supermen, ali svi su ranjivi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    26. jun 2017 | 12:24

    Ajde bre Novace, odstrani to zlo iz tvog tima.

  • UnitedstatesofSerbia

    26. jun 2017 | 12:16

    Pepe je virus.

  • Srboljub

    26. jun 2017 | 13:15

    Najgori dan u životu Novaka je dan kada je upoznao Pepea!!! Ali gotov je, mozak mu je ispran i on to ne vidi. Novak nikada više neće igrati tenis već će širiti Pepeovo učenje! Sve dok bude imao para ovaj mu se neće skinuti sa grbače. Nebi me iznenadilo ni da napusti tenis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA