Nastavlja se osipanje Zvezde: Otišao i Simonović!

Reprezentativni krilni košarkaš potpisao za ruski Zenit, saopštio taj klub

  • 31

Šampionska postava Crvene zvezde nastavlja da se kruni...

Posle Dženkinsa, Mitrovića i Jovića, klub sa Malog Kalemegdana napustio je i Marko Simonović koji je postao novi igrač Zenita.

Klub iz Sankt Peterburga potvrdio je informaciju o dolasku krilnog košarkaša na svom sajtu.

Simonović je drugi put otišao iz Zvezde za koju je sa velikim uspehom igrao od 2012. do 2014. godine i od 2015. do 2017.

Tako su crveno-beli ostali bez još jednog od najboljih košarkaša iz prethodne dve sezone, pouzdanog trojkaša i Radonjićevog čoveka od poverenja kada su defanzivni zadaci u pitanju.

Zenit, koji ni naredne sezone neće igrati Evroligu (poražen u polufinalu VTB-a od Himkija 3:2), na zvaničnoj stranici poželeo je reprezentativcu Srbije mnogo pobeda u novom dresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    4. jul 2017 | 23:40

    Jbg. 'bolje' i "OSIPANJE" nego 'TROVANJE' ili mozda nije.. .!. XXAAXXAA .!.

  • Dzoni

    4. jul 2017 | 17:41

    Hvala ti za sve legendo! Komsije koje ne prate sport znali su za tebe, cetvtrkom i petkom samo se culo Siiimooooonoooovic.... :-)

  • nibrS

    4. jul 2017 | 21:02

    Ovde im se duguje ili mjesecima kasnije isplaćuje novac. Oni koji to od njih zahtijevaju,puni su kao brodovi,sebi uzimaju koliko hoće a igrači treba da igraju za sok i sendvić... Nekima se duguje godinama. Zato,idi Marko i neka ti je sa srećom. Nisi ni prvi a na žalost ni poslednji srpski prevareni sportista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA