Fudbaler Čuke snagu za rad crpi iz pravoslavne vere: Uskoro ću biti potpuno spreman za početak prvenstva!

Od Ognjena Ožegovića se mnogo očekuje ove sezone

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog polako ulaze u finiš priprema i već u petak ih očekuje povratak kući iz Slovenije.

Jedan od onih čije zalaganje je pohvalio trener Nenad Lalatović jeste i Ognjen Ožegović. Nije dao gol na tri pripremna meča na Pohorju, ali se videla njegova želja i na tim mečevima i na trenizima.

>>> Ožegović maestralno hvatao makazice na treningu

>>> Za njega kažu da je budućnost srpskog fudbala: Dragulj je Čukaričkog, nadimak je dobio po igraču Reala (FOTO)

- Počeli smo da pobeđujemo, da dižemo formu za početak prvenstva pa se nadamo povoljnim rezultatima i kad se vratimo sa priprema - rekao je Ožegović.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Ožegović skromno odgovara da lično još nije zadovoljan svojom formom i snagom, ali da će dati sve od sebe da opravda očekivanja.

- Za sedam do deset dana biću potpuno spreman za početak. Naravno da mi prija pohvala šefa i daću sve od sebe da to opravdam.

On navodi da snagu za rad crpi iz pravoslavne vere čijih načela se, kako navodi, pridržava u svakodnevnom životu i u tom kontekstu je zahvalan za svaki lični i ekipni uspeh.

Ožegović je pohvalio i novajlije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Novi igrači su se brzo i lako ukopili i na terenu i van njega. Lepo smo ih prihvatili, a siguran sam da će svako doprineti sa svoje pozicije na terenu. Pohvalio bih i rad mlađih igrača. Vredni su, radni i verujem da će svako od njih dobiti svoju šansu. Najbitnije je za njih da istrajavaju u radu, a pripreme sa prvim timom su im sigurno korisne u smislu sticanja iskustva i kaljenja za dalje.

Vezano za slobodno vreme na pripremama, koje igrači provode uglavnom igrajući karte i druge društvene igre, dvadesettrogodišnji napadač kaže da su važan segment upoznavanja.

- Smenjujemo se u pobedama i naravno nije nam to bitno. Važno je druženje i da popunimo slobodno vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA