≫ 

Kladionice znaju nešto što mi ne znamo? Kvota na pobedu Zvezde u Kazahstanu drastično skočila! (FOTO)

Zvezda je u ponedeljak bila ozbiljan favorit prema kladionicama, ali se za svega 24 sata situacija drastično promenila

  • 7
Printskrin: Youtube/PFLK TV Printskrin: Youtube/PFLK TV

Crvena zvezda će u četvrtak od 16.00 igrati prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Irtiša iz Pavlodara. Crveno-beli su pre samo dan bili smatrani favoritima u Kazahstanu, međutim, situacija se drastično promenila za svega 24 sata.

>>> Irtiš doživeo poraz pred Zvezdu: Presudio je gol Albanca rođenog na Kosovu! (VIDEO)

Naime, kvota se na Zvezdu u ponedeljak kretala oko 2.1 do 2.2, po čemu je bila ozbiljniji favorit u odnosu na domaću ekipu, na čiju je pobedu kvota bila oko 3,2. Ipak, sada su bukmejkeri drastično promenili svoju prvobitnu procenu i kvote su se skoro pa preokrenule.

Sada je po nekim kladionicama favorit Irtiš, na čiju pobedu se nudi kvota od oko 2.5, dok je negde i 2.4 sa tendencijom da i dalje pada, dok je na Zvezdu 2.8, uz tendenciju stalnog rasta, pa negde ide i preko 3.. Kvota da će meč biti nerešen je okruglo 3, dok neke druge kladionice nude i nešto veću kvotu do 3.2.

Printskrin: fudbal91.com/ Printskrin: fudbal91.com/

Crveno-beli se nisu proslavili u prvom kolu kada su eliminisali Florijanu pobedom u Beogradu od 3:0, uz remi na Malti od 3:3. Tom prilikom je ekipa Vladana Milojevića pokazala ozbiljne probleme u odbrani, dok nije briljirao ni napad, gde je izuzetak bio samo Ričmond Boaći, koji je postigao ukupno četiri od šest Zvezdinih golova u tom dvomeču.

Inače, Zvezda je imala i problem i do utorka se nije znalo hoće li strani igrači dobiti vizu, ali je to intervencijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića sređeno, te će Boaći, Kanga, Ruiz i Frimpong putovati u Pavlodar.

Meč je na programu u četvrtak sa početkom od 16.00 po vremenu u Srbiji, zbog velike vremenske razlike u odnosu na Pavlodar, koji je faktički na granici sa Sibirom, uz obezbeđen prenos na RTS-u.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. jul 2017 | 18:05

    Pre par godina smo igrali sa bordoom na jedan gol ,a sad je peti tim kazahstanskog prvenstva cavprit e moja zvezdo sta si docekala

  • Sale

    11. jul 2017 | 18:26

    Pa kvote su promenjene jer je objavljeno da Zvezdini stranci ne mogu da igraju! Sada kada ce definitivno igrati opet ce smanjiti kvotu na Zvezdu !

  • Stefan

    11. jul 2017 | 20:23

    To znaci igrati dvojku, mozda i iz 1-2, tako sam uhvatio neke ruse, 46 bila kvota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA